B ΕΠΣ Ημαθίας

ΜΑΣ Βεργίνας – Αλιάκμων Νησελίου 3-0

img_20151101_150225

Μία ακόμη νίκη για τον ΜΑΣ Βεργίνας, η δεύτερο συνεχόμενη, που τον φέρνει στη 2η θέση με 11 βαθμούς.

Η ομάδα του Πασχάλη Μελιόπουλου δείχνει πως βρίσκει σταδιακά τον εαυτό της, δημιουργεί μια συγκεκριμένη αγωνιστική ταυτότητα και αυτό σαφώς πιστώνεται σε μεγάλο βαθμό στον νεαρό προπονητή της ομάδας. Χαρακτηριστικό το γεγονός πως οι “κυανόλευκοι” διαθέτουν τη δεύτερη καλύτερη άμυνα στον 1ο όμιλο, έχοντας δεχτεί έξι τέρματα έναντι πέντε του Άρη Παλαιού Σκυλιτσίου.

Βεβαίως, σημαντική η συμβολή και των νέων αποκτημάτων της ομάδας που στο σημερινό παιχνίδι ήταν σκόρερς και δημιουργοί. Το 1-0 σημείωσε στο 19′ ο Δημήτρης Κατσιγιαννόπουλος, που αποκτήθηκε φέτος από την ΑΕ Χαρίεσσας, με ωραίο πλασέ στην κίνηση.

Το ρεπορτάζ του ΜΑΣ Βεργίνας είναι μία προσφορά του…

Καστρο

Το 2-0, κόντρα σε μια άκρως νεανική ομάδα του Αλιάκμων Νησελίου, σημείωσε λίγο πριν την ανάπαυλα ο Γιώργος Σαμψωνίδης (πρωταθλητής πέρσι με τον ΑΣ Ειρηνούπολης), ο οποίος σημάδεψε σωστά με ωραία εκτέλεση φάουλ.

Ο αγώνας στη συνέχεια απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα, έγινε πιο ανοιχτός σε φάσεις, με τον ΜΑΣ να πετυχαίνει και τρίτο τέρμα με τον Μουρατίδη στο 64ο λεπτό.

Διαιτητής ο κ. Καραγκιζόπουλος, με βοηθούς τους κ.κ. Νησελίτη και Ζαχαριάδη.

Συνθέσεις

ΜΑΣ Βεργίνας : Στογιαννόπουλος, Μελιόπουλος, Προβατάς (46′ Μιχαλόπουλος), Μπλούκας, Ζέρης, Βενιόπουλος, Αράπος, Κατσιγιαννόπουλος Β., Μουρατίδης (70′ Λιλιόπουλος), Κατσιγιαννόπουλος Δ., Σαμψωνίδης (66′ Γκριζαλιώτης)

Αλιάκμων Νησελίου : Τσαλαμπάνας, Μουλόπουλος, Τσολακίδης (61′ Γιοβανόπουλος), Μπαντής, Ντέλλας (70′ Κόκας), Ντέτια, Δούμας, Αντωνίου, Μυλώσης, Τσολακίδης, Καζαλί (74′ Καλαμπουκόπουλος).

φωτ. από verginafc.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected