Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ιταλία – Κερδίζει και στη μέτρια βραδιά! (vid)

milanΟ Ντιμπάλα νίκησε τον Ντοναρούμα και η Γιουβέντους επικράτησε με 1-0 της Μίλαν στο Τορίνο, έτσι την προσπέρασε ανεβαίνοντας στην 6η θέση.

Η Γιουβέντους πήρε το ντέρμπι της αγωνιστικής στην Ιταλία, καθώς με γκολ του Πάουλο Ντιμπάλα επικράτησε με 1-0 της Μίλαν στο Τορίνο.

Ο Αργεντινός στο 65′ από την μπαλιά του Αλέξ Σάντρο βρέθηκε μόνος στην μικρή περιοχή και ο Τζανλουίτζι Ντοναρούμα δε γινόταν να τον σταματήσει.

Ο 16άχρονος πορτιέρε έκανε μία ακόμη εξαιρετική εμφάνιση, ενώ ο Μπουφόν στην τελευταία φάση του αγώνα έκανε δύσκολη επέμβαση σε μακρινό σουτ του Αλέσιο Τσέρτσι.

Στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου ο Μποναβεντούρα ήταν έτοιμος να σκοράρει και ο Μπονούτσι τον ανέτρεψε στην περιοχή, αλλά ο διαιτητής δεν έδωσε το πέναλτι, καθώς λανθασμένα ο βοηθός είχε δώσει οφ-σάιντ στον Νιανγκ.

Στην αναμέτρηση που άνοιξε το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής, Μπολόνια και Ρόμα αναδείχθηκαν ισόπαλες με 2-2, με τα 3 γκολ από τα 4 να είναι με πέναλτι.

Πιάνιτς και Τζέκο από τα 11 βήματα σκόραραν και οι “τζαλορόσι” έκαναν την ανατροπή, αλλά εύστοχος ήταν ο Ματία Ντέστρο από την βούλα του πέναλτι, πληγώνοντας την πρώην ομάδα του στο 87′.

Συνθέσεις

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μπουφόν, Λίχτσταϊνερ, Μπαρτζάλι, Κιελίνι, Εβρά (29′ Αλέξ Σάντρο), Μαρκίζιο, Στουράρο, Πογκμπά, Ερνάνες (46′ Μπονούτσι), Μάντζουκιτς, Ντιμπάλα (81′ Μοράτα).

ΜΙΛΑΝ: Ντοναρούμα, Αμπάτε, Αλέξ, Ρομανιόλι, Αντονέλι, Μοντολίβο, Κούτσκα (74′ Λουίζ Αντριάνο), Μποναβεντούρα, Τσέρτσι, Νιάνγκ (84′ Χόντα), Μπάκα.

δείτε το γκολ στο sport24.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected