B ΕΠΣ Ημαθίας

Δόξα Νάουσας – Απόλλων Αγίου Γεωργίου 0-2

DSCN0650

Σε έναν πολύ δύσκολο αγωνιστικό χώρο, που επιβαρύνθηκε από τη βροχή της προηγούμενης ημέρας, Δόξα Νάουσας και Απόλλων Αγίου Γεωργίου προσπάθησαν να παίξουν ποδόσφαιρο, με ελάχιστες εξάρσεις.

Ειδικά στο πρώτο μέρος, το θέαμα ήταν κάτω του μετρίου, με τη Δόξα να παρουσιάζεται πιο συγκροτημένη και με στόχο να αιφνιδιάσει τον αντίπαλο της. Οι φάσεις που δημιουργήθηκαν από πλευράς γηπεδούχων ωστόσο δεν άλλαξαν την εικόνα στο πρώτο μέρος, με τους “πράσινους” στο διάστημα αυτό να πραγματοποιούν τη χειρότερη τους εμφάνιση από την αρχή της σεζόν.

Στο δεύτερο ημίχρονο όμως βγήκαν αποφασισμένοι να πάρουν το παιχνίδι, πίεσαν τους γηπεδούχους οι οποίοι για 20 λεπτά κράτησαν σθεναρά και δεν απειλήθηκαν. Στο 68′ όμως “λύθηκε ο γόρδιος δεσμός” για τον Απόλλων και μετά από ωραία ενέργεια, ο Χάρης Δημητρούσης άνοιξε το σκορ για την ομάδα, ως λύτρωση ουσιαστικά για τους “πράσινους”.

Το ρεπορτάζ του Απόλλων είναι μία προσφορά…

12164942_595797163893393_1515385374_o

Στο 80′ μάλιστα “κλείδωσαν” τους τρεις βαθμούς με το 8ο φετινό τέρμα του Ηλία Σιδηρόπουλου στο φετινό πρωτάθλημα, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της αντίπαλης άμυνας και “έγραψε” το τελικό 0-2

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Νατσιούρας, με βοηθούς τους κ.κ. Πίτο και Καλυβιώτη

Συνθέσεις

Δόξα Νάουσας : Ανθρακεύς, Γιαννούλης, Στέφος, Κολτσάκης, Σιούλας, Κούτης, Τύψιος (56′ Γεωργάκης), Γκογκόπουλος, Μίσκος, Φανάρας (76′ Κυράνος), Τανούσης (80′ Βρούφτσης).

Απόλλων Αγίου Γεωργίου : Γώγος, Ορφανίδης, Δημητρούσης Κ., Μιχαηλίδης, Μουχτάρης, Τσαλίλης (87′ Τρούπκος), Καριπίδης (84′ Σερέτης), Καϊσίδης, Κουτρουλιάς, Σιδηρόπουλος, Δημητρούσης Χ. (76′ Γερμάνης)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected