Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (1ος όμιλος) FC Σέρρες – Εθνικός Αγιονερίου 0-1

fcserres-20928Η… ελεύθερη πτώση συνεχίζεται για την FC Σέρρες.

Στο ντεμπούτο του Σάκη Αναστασιάδη η Σερραϊκή ομάδα έχασε με 0-1 στο γήπεδο της Ομόνοιας από τον Εθνικό Αγιονερίου και μαζί με την Κοζάνη και τον Λαγκαδά είναι στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας, έχοντας από κάτω πλέον μόνο τον Έβρου Σουφλίου. Είναι φανερό πως η αποστολή σωτηρίας της ομάδας, κάθε αγωνιστική που περνάει χωρίς βαθμολογική συγκομιδή, γίνεται ακόμη πιο δύσκολη, αν και υπάρχει χρόνος ακόμη.

ΦΑΣΕΙΣ – ΓΚΟΛ

5′ Ο Κούτλας βρήκε τον Ντούνγκα, αυτός μόνος του απέναντι στον Γουναρίδη πλάσαρε, αλλά ο τερματοφύλακας του Αγιονερίου απέκρουσε και στην συνέχεια νέα πλασέ κατέληξε άουτ. Πολύ καλή φάση.

24′ Πλασαριστό σουτ του Κρυστάλλη έξω από την περιοχή, λίγο άουτ.

38′ Δυνατό σουτ του Μιλκούδη, μπλοκάρει ο Μπαχταρλίεφ.

60′ Σέντρα του Μπούζουρα, κεφαλιά του Παλιάτσου, μπλόκαρε ο Μπαχταρλίεφ.

67′ Πολύ καλό σουτ του Κατσαρού, η μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

78′ ΓΚΟΛ! 0-1! Ο Στάθης Στεφανίδης με σουτ στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα.

Οι Σερραίοι δεν εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν στο πρώτο ημίχρονο με αποτέλεσμα στις λιγοστές καλές στιγμές που δημιούργησαν οι φιλοξενούμενοι στη συνέχεια να καταφέρουν να βρούνε δίχτυα με τον Στάθη Στεφανίδη και να πάρουν τη νίκη.

Συνθέσεις

FC Σέρρες: Μπαχταρλίεφ, Αγγελίδης, Μερεσιώτης, Παυλίδης, Κασμερίδης, Κατσαρός, Κρυστάλλης, Ντούνγκα, Γεωργιάδης (70′ Πολυζωϊδης), Κούτλας (84′ Παπίτσας), Κεραμιδάς (81′ Μουτίδης)

Εθνικός Αγιονερίου : Γουναρίδης, Μπουζούρας, Κιόρτσης (72′ Τριανταφυλλίδης), Κοντσίδης, Μιλκούδης, Καρασίμος, Υψηλός (64′ Μπελίτσας), Σ. Στεφανίδης, Παλιάτσος (84′ Μήτσιος), Ν. Στεφανίδης, Δρόσος

*serressport.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected