Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Απόλλων Αγίου Γεωργίου – ΑΣ Πατρίδας 2-1

12310521_10153686163556955_5811838848813232895_n

Στη δεύτερη θέση παρέμεινε ο Απόλλων Αγίου Γεωργίου, που δυσκολεύτηκε αλλά κατάφερε τελικά να κάμψει την αντίσταση του ΑΣ Πατρίδας.

Η ομάδα του Μπάμπη Σπυριδωνίδη είχε τις λύσεις στην αρχή και στο τέλος του αγώνα, όταν και πέτυχε τα δύο σημερινά της τέρματα, αν και δημιούργησε αρκετές φάσεις στα καρέ του Παπαδόπουλου.

Ωστόσο τόσο η αστοχία όσο και η αντίπαλη άμυνα, δεν επέτρεψαν στους “πράσινους” να ξεφύγουν στο σκορ, με αποτέλεσμα οι “κίτρινοι”, που διαθέτουν ποδοσφαιριστές ικανούς να κάνουν τη διαφορά, να ισοφαρίσουν και να κρατούν το παιχνίδι στα μέτρα τους μέχρι το 86ο λεπτό.

Το γρήγορο τέρμα του Καϊσίδη (6ο προσωπικό τέρμα για τον νεαρό στο φετινό πρωτάθλημα) άλλαξε νωρίς τις ισορροπίες στο παιχνίδι και έβαλε τον Απόλλων σε θέση οδηγού από το 6ο κιόλας λεπτό. Στο 10′ οι “πράσινοι” έφτασαν κοντά στο 2-0, το δοκάρι όμως σταμάτησε την προσπάθεια του Ηλία Σιδηρόπουλου που βρέθηκε σε θέση βολής.

Στο 18′ ο Καϊσίδης βρέθηκε σε καλή θέση να πετύχει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και από το χρονικό σημείο εκείνο η ομάδα του Χρήστου Παναγιωτίδη άρχισε σταδιακά να εκδηλώνει τις πρώτες τις επιθέσεις.

Σε μία από αυτές και συγκεκριμένα στο 34′ ο Νίκος Αλμαλιώτης πραγματοποίησε το γέμισμα προς τη μεγάλη περιοχή, η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά λόγω του δυνατού αέρα και αιφνιδίασε τον Γώγο για να καταλήξει στα δίχτυα.

Το ρεπορτάζ του Απόλλων είναι μία προσφορά…

12164942_595797163893393_1515385374_o

Η ψυχρολουσία για τον Απόλλων αλλά και η θετική εξέλιξη στον αγώνα για τους νεοφώτιστους, έδωσε νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι, το οποίο έγινε πολύ δυνατό, με πολλές μονομαχίες μεταξύ των παικτών αλλά και πολλές διακοπές για υποδείξεις φάουλ και συστάσεις.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι, με συμπαγής άμυνα και πολλούς παίκτες πίσω από τη μπάλα, δυσκόλεψαν σε μεγάλο βαθμό την ανάπτυξη των γηπεδούχων, που φάνηκαν εγκλωβισμένοι.

Από το 75′ και μετά, οι “πράσινοι” ρίσκαραν περισσότερο, ενέτειναν την πίεση στα αντίπαλα καρέ και αφού προειδοποίησαν με τους Καϊσίδη και Σιδηρόπουλο, κατάφεραν να φτάσουν στο γκολ στο 86ο λεπτό, με τη “χρυσή” όπως αποδείχτηκε αλλαγή, τον Καριπίδη.

Τα λιγοστά λεπτά που απέμεναν μέχρι το τελευταίο σφύριγμα, δεν ήταν ικανά για να αλλάξουν την κατάσταση που διαμορφώθηκε και ο Απόλλων πήρε μια πολύ σημαντική νίκη, δεδομένου πως η διαφορά από την τρίτη θέση αυξήθηκε στο +5

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Καραϊωσήφ, με βοηθούς τους κ.κ. Μοσχόπουλο Δ. και Πίτο

Συνθέσεις

Απόλλων Αγίου Γεωργίου : Γώγος, Ορφανίδης, Παπαδίνας (55′ Καριπίδης), Μιχαηλίδης, Τσαλίδης, Μουχτάρης, Δημητρούσης Χ., Καϊσίδης, Τρούπκος, Κουτρουλιάς, Σιδηρόπουλος.

ΑΣ Πατρίδας : Παπαδόπουλος, Δούδας, Βόλκος, Πέγιος, Σιακαβάρας, Αλμαλιώτης, Στεργιόπουλος Ν., Τσάνι (60′ Κολοκοτρώνης), Στεργιόπουλος Ν. (46′ Διαμαντίδης), Τριανταφυλλίδης, Μπεκιαρίδης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected