Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Α1 Ερασιτεχνική – Το pregame της 12ης αγωνιστικής (video)

pregame_lΑ111111111111111111111

Προτελευταία “στροφή” για τον 1ο γύρο της Α1 Ερασιτεχνικής και η “μάχη” συνεχίζεται με πυρετώδεις ρυθμούς όσον αφορά την πρωτιά στο φετινό πρωτάθλημα αλλά και το ποια ομάδα θα τερματίσει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας που οδηγεί στην Α2.

Στο “ρετιρέ” τρεις είναι οι ομάδες που διεκδικούν επί ίσοις όροις το πρωτάθλημα και στην αυριανή 12η αγωνιστική, το έργο τους είναι εξαιρετικά δύσκολο, κόντρα σε δυνατούς αντιπάλους. Σπουδαία και η “μάχη” για την αποφυγή των δύο τελευταίων θέσεων στην κατάταξη (θυμίζουμε πως η 13η θέση δίνει την παραμονή μόνο αν ο πρωταθλητής μας κερδίσει την άνοδο για τη Γ Εθνική), αν και το έργο των ΑΕ Χαρίεσσας και Φίλιππου Μελίκης είναι εκ των πραγμάτων δύσκολο.

Ας δούμε αναλυτικά τι προκύπτει από το ρεπορτάζ των 16 “μονομάχων” για την 12η αγωνιστική, πρώτη για τον μήνα Δεκέμβριο.

Το ρεπορτάζ και τα επιμέρους στοιχεία των ομάδων είναι μία προσφορά της εταιρίας :

Χωρίς-τίτλο1Agroexelixis : Η εταιρία που έχει ανοίξει τις πόρτες της στον αγρότη από το 2008 και είναι πρωτοπόρα εταιρία στη μελέτη επίβλεψη υποστήριξη και φυτοπροστασία

ΣΗΜΑ ΓΑΣ Eirinoupoli

ΓΑΣ Κοπανού – ΑΣ Ειρηνούπολης : Τέταρτη αναμέτρηση τα τελευταία δύο χρόνια για τους δύο αυριανούς αντιπάλους, με τους “τζιαλορόσι” να έχουν δύο νίκες και τους “κιτρινόμαυρους” μία. Το τοπικό ντέρμπι του Δημοτικού Γηπέδου Κοπανού συγκεντρώνει τα βλέμματα των ποδοσφαιρόφιλων, με τους φιλοξενούμενους ωστόσο να “καίγονται” περισσότερο για τη νίκη ώστε να διατηρήσει τα σκήπτρα.

Το pregame του ΓΑΣ Κοπανού είναι μία προσφορά του…

XATZHΠΑΥΛΙΔΗΣ1

Ο Γιώργος Σγούρδας είχε την ευκαιρία να δουλέψει σε πιο ήρεμους τόνους στις προπονήσεις μεσοβδόμαδα, μετά τα συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα που έφεραν τους νεοφώτιστους στην 6η θέση της βαθμολογίας. Στο αυριανό παιχνίδι δεν υπάρχουν προβλήματα για τον νεαρό προπονητή, ενώ αν οι γηπεδούχοι καταφέρουν να αποσπάσουν αποτέλεσμα στο αυριανό παιχνίδι, θα διευρύνουν το αήττητο σερί στις 5 αγωνιστικές.

Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα μεταβαίνει στον Κοπανό το συγκρότημα του Γιάννη Μαντζιαρίδη, με το κλίμα στην ομάδα να είναι κάτι παραπάνω από θετικό μετά τη μεγάλη νίκη στο ντέρμπι του Σαββάτου κόντρα στον ΦΑΣ Νάουσα. Οι περσινοί πρωταθλητές ανέβηκαν για πρώτη φορά φέτος στην 1η θέση της βαθμολογίας και θέλουν να παραμείνουν εκεί μέχρι τέλους, υλοποιώντας τον αρχικό στόχο που δεν είναι άλλος από τον δεύτερο συνεχόμενο τίτλο.

Tips

Έδρα : Δημοτικό Γήπεδο Κοπανού

Χιλιομετρική απόσταση  : 9.46 χλμ

Προϊστορία : 2014/2015 (Κύπελλο) 0-1, 2013/2014 (Α2) 1-5, 2013/2014 (Α2) 3-1

Trikala Naousa

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – ΦΑΣ Νάουσα : Σπουδαίο παιχνίδι και στα Τρίκαλα για την αυριανή 12η αγωνιστική, ανάμεσα σε δύο ομάδες που μας πρόσφεραν δύο άκρως θεαματικά παιχνίδια την περσινή χρονιά, τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο Κύπελλο. “Νοσοκομείο” θυμίζουν για ένα ακόμη Σάββατο οι “πράσινοι”, κομπλέ και με νέο προπονητή θα μεταβεί ο ΦΑΣ στα Τρίκαλα.

Το pregame του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων είναι μία προσφορά του…

Χωρίς τίτλο

Δεν είναι πλέον είδηση οι πολλές απουσίες για τον Γιώργο Ντάμτσιο. Ο νεαρός τεχνικός έχει μάθει πλέον να ζει με αυτές και στο αυριανό παιχνίδι θα στερηθεί τις υπηρεσίες των “μόνιμων” Κώστα Καρβούνη, Βασίλη Παπαδόπουλου, Λάμπη Ασημακόπουλου, ενώ εξαιρετικά αμφίβολοι (εκτός του παίκτη – προπονητή που συνεχίζει να έχει ενοχλήσεις στον μηνίσκο) είναι οι Σίμος Καραούσογλου, Γιάννης Κιρκιλιανίδης, Ούλι Ντόι, Δημήτρης Σούρλας (που νιώθει καλύτερα μετά τον σοβαρό του τραυματισμό στην Επισκοπή), Γρηγόρης Μητσιώτης και Παναγιώτης Δρομπουλιανούδης.

Από την άλλη πλευρά, ο νέος προπονητής του ΦΑΣ Γιάννης Κερλίδης, δούλεψε μέσα στην εβδομάδα με στόχο (καταρχήν) την αναπτέρωση του ηθικού μετά την ήττα στο ντέρμπι από τον ΑΣ Ειρηνούπολης και στη συνέχεια πάνω στην τακτική για το αυριανό παιχνίδι, πάντα βέβαια με τη διαφορετική φιλοσοφία του νέου τεχνικού. Εκτός αγώνα θα είναι οι Γρηγόρης Ηλιάδης και Χρήστος Τασιώνας, που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών

Tips

Έδρα : Δημοτικό Γήπεδο Τρικάλων

Χιλιομετρική απόσταση  : 61.12 χλμ

Προϊστορία : 2014/2015 (Α1) 1-2, 2014/2015 (Κύπελλο) 2-4 πεν

αε αλεξανδρειας Episkopi

ΑΕ Αλεξάνδρειας – Κεραυνός Επισκοπής : Ντέρμπι κορυφής στο ΔΑΚ Αλεξάνδρειας, με τους “πράσινους” ωστόσο να βρίσκονται σε απόσταση βολής από την κορυφή. Οι δύο ομάδες στέφθηκαν πρωταθλήτριες πέρσι στους δύο ομίλους της Α2 Ερασιτεχνικής και στο Super Cup που ακολούθησε, η ΑΕΑ πήρε τον τίτλο χάρη στη νίκη της με 3-1.

Ο Κυριάκος Καρασαββίδης, εκτός της δεδομένης απουσίας των Άγγελου Κούκλα και Αποστόλη Λίτσι, δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών ενόψει του αυριανού αγώνα και σε περίπτωση νίκη και “γκέλας” των πρωτοπόρων, η νεοφώτιστη ομάδα κερδίζει ακόμη περισσότερο έδαφος στη βαθμολογία.

Τo pregame του Κεραυνού είναι μια προσφορά του Cafe «Anfield» στην Επισκοπή

11992214_10200741527537547_2138441037_n-copy

Τρεις σημαντικές απουσίες την ίδια ώρα για τον τεχνικό των “κοκκινόμαυρων”, Χρήστο Μποζίνη καθώς δύσκολα θα προλάβουν τον αυριανό αγώνα οι τραυματίες Θεόκλητος Ιωαννίδης, Ζαχαρίας Ορδουλίδης και Χάρης Παραστατίδης, σημαντικές μονάδες τόσο για την άμυνα όσο και την επίθεση.

Tips

Έδρα : ΔΑΚ Αλεξάνδρειας

Χιλιομετρική απόσταση  : 33.94 χλμ

Προϊστορία : 2014/2015 (Υπερπρωταθλητής Α2) 3-1

*βίντεο από embolos.gr

χαριεσσα pontiaki

ΑΕ Χαρίεσσας – Ποντιακή Νεολαία Αράχου : Κρισιμότατο και αυτό το παιχνίδι για τους “κιτρινόμαυρους”, που με 5 βαθμούς δεν μπορούν να στοχεύουν σε κάτι λιγότερο από τους 3 βαθμούς. Στην 5η θέση “σκαρφάλωσε” η ομάδα του Χρήστου Υφαντίδη, που θα τεθεί αντιμέτωπη με την ΑΕΧ για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Ο Γιάννης Χατζηαθανασίου έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα στην ψυχολογική ανάκαμψη των ποδοσφαιριστών, μετά την βαριά εντός έδρας ήττα από το Μακροχώρι με σκορ 2-6. Ένα παιχνίδι που φανέρωσε τις αδυναμίες της ομάδας, που εκ των πραγμάτων δίνουν το σύνθημα για ενίσχυση στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, ώστε να μπορέσει να καλυφθεί το χαμένο έδαφος. Μοναδικές απουσίες για τον έμπειρο τεχνικό, οι “μόνιμοι” Γιώργος Κανδηλίδης και Νίκος Φωτιάδης.

Στην αντίπερα όχθη, οι “μπλαουγράνα” συνεχίζουν τις εξαιρετικές τους εμφανίσεις στο φετινό πρωτάθλημα και στόχος στο αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι είναι η 6η νίκη της σεζόν που θα τους διατηρήσει στην πρώτη 6άδα της κατάταξης. Δεν υπάρχουν απουσίες για τον Χρήστο Υφαντίδη.

Tips

Έδρα : Δημοτικό Γήπεδο Χαρίεσσας

Χιλιομετρική απόσταση  : 40.23 χλμ

Προϊστορία : Δεν υπάρχει πρόσφατη προϊστορία

makroxvri Ατρόμητος Διαβατού Έμβλημα

Μακροχώρι – Ατρόμητος Διαβατού : Γειτονικό ντέρμπι στο Δημοτικό Γήπεδο Μακροχωρίου, με τις δύο ομάδες να τίθενται αντιμέτωπες μετά από τρία χρόνια όταν οι γηπεδούχοι (που αγωνιζόταν τότε στη Δ Εθνική) επικράτησαν με το ευρύ 5-0 για τον θεσμό του Κυπέλλου.

Ο Μάκης Γιαννόπουλος θα στερηθεί και πάλι τις υπηρεσίες του Χρήστου Σερασκιέρη που συνεχίζει την αποθεραπεία του στη μέση, με τον νεαρό αμυντικό να είναι η μοναδική απουσία για το αυριανό παιχνίδι.

Στην αντίπερα όχθη, οι “κυανόλευκοι” (χωρίς σημαντικές απουσίες) στοχεύουν στη δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα, που θα δώσει ακόμη περισσότερο βαθμολογικό “αέρα” για τη συνέχεια.

Tips

Έδρα : Δημοτικό Γήπεδο Μακροχωρίου

Χιλιομετρική απόσταση  : 2.23 χλμ

Προϊστορία : 2012/2013 (Κύπελλο), 5-0

meliki paok

Φίλιππος Μελίκης – ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας : Ντέρμπι από τα παλιά στο Δημοτικό Γήπεδο Μελίκης, ωστόσο τη φετινή χρονιά οι δύο ομάδες έχουν τελείως διαφορετικούς στόχους. Πολύ καλή παράδοση για τον “δικέφαλο” στην έδρα του Φίλιππου, σε δύσκολη θέση οι “ερυθρόλευκοι” που βρίσκονται στην τελευταία θέση με 3 βαθμούς.

Με νέο προπονητή τον Κώστα Κατσώνη και χωρίς σημαντικές απουσίες, θα παραταχθούν στο αυριανό παιχνίδι οι γηπεδούχοι. Μοναδικός στόχος η νίκη βεβαίως, που θα δώσει βαθιά βαθμολογική ανάσα για τη συνέχεια, που προμηνύεται επίσης δύσκολη καθώς ακολουθούν τα ματς κόντρα σε ΑΣ Ειρηνούπολης και Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων.

Να επιστρέψει στις επιτυχίες μετά από 4 αγωνιστικές θέλει ο ΠΑΟΚ, που έχει χάσει έδαφος στη βαθμολογία και βρίσκεται πλέον στην 8η θέση με 13 βαθμούς. “Μόνιμες” οι απουσίες για τον Λευτέρη Κελεσίδη (Ανδρέας Μπουκλάς, Θανάσης Κίτσας) ενώ επιστρέφει ο Γιώργος Μπουκλάς, που εξέτισε την ποινή της μίας αγωνιστικής.

Tips

Έδρα : Δημοτικό Γήπεδο Μελίκης

Χιλιομετρική απόσταση  : 20.49 χλμ

Προϊστορία : 2014/2015, 0-1  2013/2014, 1-2

Αχιλλέας Νάουσας Έμβλημα rodoxori

Αχιλλέας Νάουσας – ΓΑΣ Ροδοχωρίου : Γειτονικό ντέρμπι στο Γιαννακοχώρι, ανάμεσα σε δύο ομάδες που θέλουν τους βαθμούς για να κάνουν ένα ακόμη βήμα προς την παραμονή στην κατηγορία. Υποσκελίστηκε στην 12η θέση ο Αχιλλέας μετά τα τελευταία αποτελέσματα, συνεχίζει τις αρνητικές εμφανίσεις ο ΓΑΣ  που έχει “κολλήσει” στους 11 βαθμούς.

Μοναδικός αμφίβολος για τον Παναγιώτη Καραμεταξά είναι ο Αντώνης Γιαμαλίδης, που υποφέρει από μία ίωση ενώ την ίδια ώρα επιστρέφουν οι Νίκος Σύγγας και Δημήτρης Μπαξεβάνος.

Το pregame του ΓΑΣ Ροδοχωρίου είναι μία προσφορά του…

mexx-logo124122-300x202

Από την άλλη πλευρά, εκτός αποστολής για τον Σάκη Γλώσση θα είναι ο Σάκης Μπάκανος, που αντίκρουσε την κόκκινη κάρτα στο προηγούμενο παιχνίδι με την ΑΕ Αλεξάνδρειας, ο Δημήτρης Θεοδοσιάδης που υπέστη θλάση και θα μείνει εκτός τουλάχιστον για 10 μέρες αλλά και ο Σταύρος Κίτσος, που βρίσκεται στο εξωτερικό για επαγγελματικούς λόγους. Παράλληλα, αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής ο Δημήτρης Κακούδης, που έχει ενταχθεί κανονικά στον κανονικό ρυθμό προπονήσεων.

Tips

Έδρα : Δημοτικό Γήπεδο Γιαννακοχωρίου

Χιλιομετρική απόσταση  : 5.79 χλμ

Προϊστορία : 2014/2015, 1-0

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής, με κοινή ώρα έναρξης των αγώνων στις 15.00 (LIVE από το SportsUp):

ΑΕ Χαρίεσσας – Ποντιακή Νεολαία Αράχου

Αχιλλέας Νάουσας – ΓΑΣ Ροδοχωρίου

Μακροχώρι – Ατρόμητος Διαβατού

ΑΕ Αλεξάνδρειας – Κεραυνός Επισκοπής

Φίλιππος Μελίκης – ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – ΦΑΣ Νάουσα

ΓΑΣ Κοπανού – ΑΣ Ειρηνούπολης

δείτε εδώ τη συνολική εικόνα της Α1

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected