Α ΕΠΣ Ημαθίας

Αχιλλέας Νάουσας – ΓΑΣ Ροδοχωρίου 1-0 (photos)

2d9d05ab7696deedab22720e1a8a9a08

Σπουδαίο τρίποντο για τον Αχιλλέα, που τον απομακρύνει αισθητά από την επικίνδυνη ζώνη, σε αντίθεση με τον ΓΑΣ που είδε τη διαφορά να μειώνεται στους πέντε βαθμούς.

Η ομάδα του Παναγιώτη Καραμεταξά, έχοντας στις τάξεις της ποδοσφαιριστές που δεν ξεπερνούν τα 22 χρόνια (με ελάχιστες εξαιρέσεις) απέδειξε για άλλη μια φορά πως όταν δουλεύεις στις προπονήσεις, το αποτέλεσμα της δουλειάς θα βγει στο γήπεδο. Ειδικά το Γιαννακοχώρι, οι “κυανόλευκοι” το έχουν μετατρέψει σε…κάστρο καθώς σε 6 παιχνίδια έχουν 4 νίκες!

Από την άλλη πλευρά, οι “κυανοκίτρινοι” για ένα ακόμη παιχνίδι έμειναν σε ρηχά νερά και γνώρισαν την 7η ήττα στο πρωτάθλημα. Φαίνεται πως η ανασύνταξη είναι πλέον επιτακτική στο στρατόπεδο του ΓΑΣ και ήδη άρχισαν οι πρώτες σκέψεις για την επόμενη μέρα…

Η σημερινή αναμέτρηση χαρακτηρίστηκε από τη δύναμη και τις πολλές μονομαχίες ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές. Οι φάσεις που καταγράφηκαν δεν ξεπέρασαν την παλάμη του ενός χεριού, φυσιολογικό έως ένα βαθμό λόγω και του χαρακτήρα του τοπικού ντέρμπι.

220a2cc198b56675186a825d7f2d453a

Ο Αχιλλέας είχε τις περισσότερες ευκαιρίες, ο ΓΑΣ όμως τις πιο κλασικές με αποκορύφωμα τη φάση του 88ου λεπτού, όταν ο Ηλιάδης έδειξε και πάλι τα αντανακλαστικά του όταν αποσόβησε δύο συνεχόμενα σουτ των Παπαδή και Παρηγορίδη.

Οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε δύο περιπτώσεις, μία σε κάθε ημίχρονο ενώ διαμαρτυρίες εξέφρασαν και οι φιλοξενούμενοι για μία περίπτωση off-side στον Δημήτρη Κακούδη, που επέστρεψε στην ενεργό δράση μετά την επέμβαση στους κοιλιακούς.

Η πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι καταγράφηκε με τον καλύτερο παίκτη του γηπέδου Χρήστο Σακελλάρη, ο οποίος στο 5ο λεπτό δέχτηκε την πάσα του Καραμεταξά το γυριστό σουτ όμως που επιχείρησε έφυγε άουτ.

Στο 28΄ ο ίδιος παίκτης είχε ένα σουτ ψηλά άουτ από καλή θέση ενώ στο 64′ ήταν αυτός που πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης. Ο Ηλιάδης εκτέλεση το ελεύθερο, ο Παρθενόπουλος πήρε τη κεφαλιά στη διεκδίκηση από τον αντίπαλο του, η μπάλα κατέληξε στον Σακελλάρη και αυτός αφού ξέφυγε από τον αντίπαλο του, βρέθηκε απέναντι από τον Θεοδοσιάδη, “γράφοντας” το 1-0.

Το ρεπορτάζ του ΓΑΣ Ροδοχωρίου είναι μία προσφορά του…

mexx-logo124122-300x202

Ο ΓΑΣ ανέβηκε στη συνέχεια, πίεσε τους “κυανόλευκους” και εκτός της ευκαιρίας του 88′, είχε μια καλή στιγμή με τη συμπλήρωση 80 λεπτών, ο Γιάτσος όμως δεν έπιασε το σουτ όπως θα ήθελε από το σημείο του πέναλτι, με τη μπάλα να περνά τελικά παράλληλα χωρίς κίνδυνο.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Γιοβανόπουλος, με βοηθούς τους κ.κ. Πίτο και Νησελίτη.

Συνθέσεις

Αχιλλέας Νάουσας : Ηλιάδης, Σακελλάρης (85′ Γιαμαλίδης), Βακαλίδης, Γκέτσος, Καραμεταξάς, Σαμαράς Δ., Μπράτσης (72′ Σύγγας), Κοσμάς, Μπαξεβάνος, Στογιάννος Γ. (90+2′ Στογιάννος Ρ.), Παρθενόπουλος.

ΓΑΣ Ροδοχωρίου : Θεοδοσιάδης, Γιάτσος, Κοτζαχρήστος, Μάραντης (85′ Κουλιανίδης), Ρίσσου (72′ Ίντος), Τσαγκεράς, Ντατσής, Ουέλινγκτον, Κακούδης Χ. (67′ Παρηγορίδης), Κακούδης Δ., Παπαδής

*φωτ. από naousanews.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected