Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Απόλλων Κρύας Βρύσης – Κρούση του Ολυμπιακού για τον Τσιόπτση!

12391906_1148890565139184_7848330471550248666_n

Μπορεί να εξέπληξε πολλούς ωστόσο είναι δεδομένο πως ο Αλέξανδρος Τσιόπτσης αποτελεί ένα από τα μεγάλα ταλέντα του Απόλλων Κρύας Βρύσης αλλά και της ευρύτερης περιοχής της Πέλλας.

Η πρόσκληση από πλευράς Ολυμπιακού είναι γεγονός και όπως αναφέρεται στο σχετικό post στη σελίδα της ομάδας στο facebook άπαντες στον Απόλλων είναι περήφανοι για τη συγκεκριμένη εξέλιξη.

Αναλυτικά :

“Χθες μας ήρθε η ενημέρωση και όλη οικογένεια του ΑΠΟΛΛΩΝΑ χάρηκε ιδιαίτερα με το ευχάριστο νέο της πρόσκλησης από την Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ προς τον νεαρό τερματοφύλακα της παιδικής μας ομάδας ΤΣΙΟΠΤΣΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ (φωτ δεξιά), να βρεθεί την προσεχή Δευτέρα στις εγκαταστάσεις λειτουργίας των τμημάτων υποδομών του Ολυμπιακού για να δοκιμαστεί.

Αρμόδιος των τιμημάτων στην προσπάθεια ανίχνευσης ταλέντων στην θέση του τερματοφύλακα, επικοινώνησε με τον προπονητή του Αλέξανδρου Δημήτρη Βοτάρη ζητώντας του τα στοιχεία και τα προσόντα του νεαρού Αλέξανδρου. Και ποια είναι αυτά; Είναι γεννηθείς το 2003 με ύψος 1,95 (!), μέλος της ΜΙΚΤΗΣ ΠΕΛΛΑΣ και πολλά υποσχόμενος με την μέχρι τώρα πορεία του!

Τι συναισθήματα θα μπορούσαμε να νιώθουμε περισσότερο… Όλη η οικογένεια του ΑΠΟΛΛΩΝΑ πέρα από υπερηφάνεια για τον νεαρό ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ, στέλνει τις ευχές για υγεία και πάντα επιτυχίες! Θα αναμένουμε με ιδιαίτερη χαρά τα ευχάριστα νέα του όπως για όλα τα παιδιά των τμημάτων υποδομής της ομάδας μας.
Με την ευκαιρία αυτή αξίζει να αναφέρουμε την πολύ καλή πορεία της παιδικής μας ομάδας φέτος (φωτ), στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Πέλλας βάζοντας ιδιαίτερα υψηλούς στόχους, υπό τις οδηγίες του αρχιτέκτονα αυτής της ομάδας τα τελευταία δύο χρόνια ΔΗΜΗΤΡΗ ΒΟΤΑΡΗ.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected