Football League

Football League – Στην έξοδο δύο από τον Κισσαμικό

SakellariouΔύο ποδοσφαιριστές του Κισσαμικού που βρίσκονται εκτός αποστολής για το παιχνίδι με τον Αγροτικό Αστέρα φαίνεται να είναι δύσκολη η παραμονή τους στο Καστέλι.

Ο λόγος για τον Χρήστο Βουρβαχάκη και τον Λευτέρη Σακελλαρίου οι οποίοι υπάρχει το σοβαρό ενδεχόμενο να μην βρίσκονται στην ομάδα μετά το Γενάρη.

Ειδικότερα, ο Βουρβαχάκης εμφανίζεται πικραμένος για το γεγονός ότι έχει πάρει ελάχιστες ευκαιρίες και δεν έχει μπορέσει να καθιερωθεί στην ενδεκάδα της ομάδας του και αναζητά νέο σταθμό προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του. Ο Χανιώτης αμυντικός έχει παίξει μόλις ένα παιχνίδι πρωταθλήματος και σε δύο Κυπέλλου, κάτι που σίγουρα δεν είναι αυτό που θα ήθελε μετά την απόφαση που πήρε το περασμένο καλοκαίρι να φορέσει την φανέλα του Κισσαμικού. Ως εκ τούτου υπάρχει το σοβαρό ενδεχόμενο να αποχωρήσει τις επόμενες ημέρες και να συνεχίσει σε άλλη ομάδα την καριέρα του.

Ο Σακελλαρίου από την άλλη, η απόφαση για την αποχώρησή του από την ομάδα φαίνεται να έχει ληφθεί και είναι θέμα ημερών να ανακοινωθεί και επίσημα. Ο Σακελλαρίου αποκτήθηκε επίσης το καλοκαίρι και μάλιστα σε αρκετά παιχνίδια φέτος είχε παίξει στο βασικό σχήμα.

Να σημειωθεί πάντως ότι υπάρχει και ένας τρίτος ποδοσφαιριστής που ενδέχεται να αποχωρήσει τον Γενάρη και αυτός είναι ο Τσουκάνης. Γενικώς απ’ ό,τι φαίνεται προμηνύονται διάφορες αλλαγές στο ρόστερ του Κισσαμικού εντός των επόμενων ημερών.

*athlitiko.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected