Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (1ος όμιλος) Άρης – Έβρος Σουφλίου 5-0

arievroΜετά την ήττα- την πρώτη του φέτος- από τη Δράμα την προηγούμενη εβδομάδα, ο Άρης επέστρεψε στις νίκες, καθώς συνέτριψε με 5-0 τον Έβρου Σουφλίου στο «Κλεάνθης Βικέλιδης».

Είχαν συνηθίσει… αλλιώς: το τραίνο του Άρη για την επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια είχε ξεκινήσει από την αρχή του πρωταθλήματος την πορεία του για την Football League (αρχικά) και σκόπευε να μην κάνει καθόλου ενδιάμεσες στάσεις. Την περασμένη εβδομάδα, ωστόσο, η Δράμα του χάλασε το «δρομολόγιο», καθώς τον υποχρέωσε στην πρώτη του ήττα στη σεζόν.

Έτσι, ήταν περίπου αναμενόμενο πως ο Έβρος Σουφλίου θα έβρισκε απέναντί του έναν Άρη μαινόμενο. Όπερ και εγένετο: μετά τη μεγάλη χαμένη ευκαιρία των φιλοξενουμένων στο 3΄ με τον Μέρτικα για το 0-1, οι παίκτες του Νίκου Αναστόπουλου ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοσή τους και άρχισαν να παίζουν στα… κίτρινα.

Ο Κυβελίδης στο 11΄ και το 17΄ αστόχησε δις, όμως στο 20΄ ο Τάτος βρήκε τον Κόκε και ο Ισπανός επιθετικός έκανε το 1-0. Ο Κυβελίδης απαρνήθηκε για τρίτη φορά το γκολ στο 23΄, όμως στο 35΄ είχε φτάσει η στιγμή για τη λύτρωση: πάσα του Ν’ Λουντούλου, τελείωμα από τον Κυβελίδη και 2-0 ενώ ο ίδιος παίκτης τρία λεπτά αργότερα ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0.

περισσότερα στο sdna.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected