Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (1ος όμιλος) FC Σέρρες – Κοζάνη 1-2

2015-16-17h-gaz-koz-endekades1-768x464Με νίκη έκλεισε τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής 2015-16 η Κοζάνη που επιβλήθηκε εκτός έδρας με 1-2 του Εθνικού Γαζώρου (FC Serres) στο παιχνίδι της 17ης αγωνιστικής.

Το παιχνίδι έγινε στο γήπεδο 1 των εγκαταστάσεων της ΕΠΣ Σερρών και το παρακολούθησαν λιγοστοί φίλαθλοι.

Η Κοζάνη παρουσιάστηκε με αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα της καθώς δεν αγωνίστηκαν λόγω τραυματισμών ή τιμωριών οι Πετράκος, Τάχιας, Ηλίας Τσικόπουλος και Χαματάϊ σε σχέση με το παιχνίδι της περασμένης Τετάρτης με την Κρύα Βρύση.

Η Κοζάνη προηγήθηκε στο 15′ με κεφαλιά του προωθημένου Μανώλη Αλιατίδη μετά από σέντρα του Τζιάλλα που είχε περάσει στο γήπεδο τρία λεπτά νωρίτερα λόγω τραυματισμού του Αλμπάνη.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 62′ με πέναλτυ του Παντελή Κρυστάλλη. Το πέναλτυ κέρδισε ο Κούτλας από τον Αλεξίου.

Στο 65′ οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Ντούγκα με δεύτερη κίτρινη.

Στη συνέχεια η Κοζάνη με παίκτη παραπάνω προσπάθησε να πετύχει το νικητήριο γκολ κάτι που κατάφερε στο 81′ όταν ο Τζιάλλας ανατράπηκε έξω από την περιοχή, ο διαιτητής άφησε το πλεονέκτημα καθώς η μπάλα πήγε στον Δημήτρη Βουτσιώτη ο οποίος ανατράπηκε με την σειρά του από τον Αγγελίδη μέσα στην περιοχή.

Το πέναλτυ που σημείωσε ο διαιτητής εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος ο Βουτσιώτης δίνοντας την νίκη στην ομάδα του.

Με την λήξη του πρώτου γύρου η Κοζάνη βρίσκεται στην 14η θέση της βαθμολογίας με 16 βαθμούς, 6 βαθμούς πίσω από τον Εορδαϊκό 2007 που βρίσκεται στην 9η θέση, πάνω από την γραμμή του υποβιβασμού.

Συνθέσεις

ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ (Αναστασιάδης): Μπαχταρλίεφ, Γεωργιάδης, Μερεσιώτης, Κασμερίδης, Αγγελίδης, Τριανταφύλλου (33′ λ.τ. Μουτίδης, 84′ λ.τ. Αμαραντίδης), Κατσαρός (78′ Παπαδόπουλος), Πολυζωϊδης, Κρυστάλλης, Κούτλας, Ντούνγκα.

ΚΟΖΑΝΗ (Παρασκευάς): Αμπατζίδης, Δινοβίτσης, Τραυλός, Αλεξίου, Αλιατίδης, Βαρότσης, Ηλίας, Τσαγκαλίδης, Αλμπάνης (12′ λ.τ. Τζιάλλας), Δημ. Παπαδόπουλος (75′ Βουτσιώτης), Πασχάλης (70′ Γιάννης Τσικόπουλος).

*fckozani.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected