Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (1ος όμιλος) Καβάλα – Δόξα Δράμας 4-0

aok-670x300Εκπληκτικός ο ΑΟΚ, διέσυρε με 4-0 τη Δόξα Δράμας – Κανούλας, Πτηνόπουλος, Δουμάνης και αυτογκόλ του Χαριτωνίδη τα τέρματα για τον θρίαμβο στο γειτονικό ντέρμπι

Την έχει κάνει πελάτισσα… Ένας εκπληκτικός ΑΟΚ για 65 λεπτά σκόρπισε τη Δόξα Δράμας με 4-0 για την 17η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ” Εθνικής και έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο το 2015.

Ο ΑΟΚ κατάφερε στις τρεις πρώτες μεγάλες ευκαιρίες, που δημιούργησε, να σκοράρει ισάριθμες φορές, με τον Κανούλα να ανοίγει τον δρόμο στο 3 με απευθείας χτύοημα φάουλ και τους Πτηνόπουλο, Δουμάνη να δίνουν σαφές προβάδισμα στο 19′ (3-0).

Η εικόνα δεν άλλαξε στο β” μέρος, με τον ΑΟΚ να πετυχαίνει και τέταρτο γκολ (αυτογκόλ του Χαριτωνίδη) κι αν οι παίκτες του ήταν πιο προσεκτικοί είτε στην τελική πάσα είτε στην τελική προσπάθεια κι ο Μένκα δεν έλεγε «όχι» σε 2-3 περιπτώσεις τετ-α-τετ, τότε το σκορ θα έφτανε σε αστρονομικά ύψη.

Το φιλμ του αγώνα

3′ ΓΚΟΛ! Απευθείας φάουλ του Κανούλα, άγαλμα ο Μένκα και 1-0.

9′ ΓΚΟΛ! Κλέψιμο του Κυγάη από τον Στόικο, ο αριστερός μπακ του ΑΟΚ προχώρησε κι έπιασε το δυνατό σουτ, με τον Μένκα να αποκρούει ασταθώς και τον Πτηνόπουλο να παίρνει το ριμπάουντ και να γράφει το 2-0.

19′ ΓΚΟΛ! Σέντρα Παληγεώργου, πρώτο σουτ του Ασημάκη, διώχνει ο Μένκα ενστικτωδώς και στο ριμπάουντ ο Δουμάνης το 3-0.

23′ Σουτ του Μουτεσίδη, μπλόκαρε εύκολα ο Αθανασίου.

35′ Φάουλ Μπαντάνη, ο Κανούλας προσπάθησε να βάλει την κεφαλιά και μπλόκαρε ο Μένκα.

36′ Σέντρα-σουτ του Ρεβυθόπουλου, έδιωξε με υπερένταση ο Αθανασίου.

39′ Τσίμπημα Κανούλα για Δουμάνη, που έφυγε μόνος απέναντι από τον Μένκα, αλλά το δυνατό σουτ έδιωξε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας της Δόξας.

56′ ΓΚΟΛ! Τρικυμία στα μετόπισθεν της Δόξας, με τους αμυντικούς να σταματούν, θεωρώντας ότι η μπάλα βγήκε, χωρίς να υποδείξει κάτι ο βοηθός Θεοδώρου, με τον Πτηνόπουλο να γυρίζει παράλληλα για τον Κανούλα και τον Χαριτωνίδη με προβολή να πετυχαίνει αυτογκόλ για το 4-0.

60′ Σουτ του Κανετίδη και διώχνει στη γωνιά του ο Αθανασίου.

64′ Σουτ του Κανούλα μέσα από την περιοχή και πλάγια δεξιά, έδιωξε ο Μένκα.

72′ Αντεπίθεση του ΑΟΚ, με τον Παπαδόπουλο να αφήνει στον Ασημάκη κι αυτός να πλασάρει άουτ.

73′ Όμορφη κάθετη πάσα του Μπλιου στον Πτηνόπουλο, που πλάσαρε και έδιωξε με το σώμα σε κόρνερ ο Μένκα.

88′ Βολέ του Κυριακίδη, η μπάλα θα σκάσει στο έδαφος και θα απομακρύνει ο Αθανασίου.

90+2′ Γύρισμα του Μπλιου, ο Μένκα δεν έχασε την μπάλα από τα χέρια του, με τον Πτηνόπουλο να κλέβει καθόλα νόμιμα και να σκοράρει, αλλά τον Συμεωνίδη να υποδεικνύει φάουλ.

Συνθέσεις

ΑΟΚ: Αθανασίου, Μπαντάνης, Κυγάης, Τουμανίδης, Δέντσας, Παληγεώργος, Ασημάκης (79′ Δελής), Μπάτζιος, Πτηνόπουλος, Δουμάνης (58′ Παπαδόπουλος), Κανούλας (69′ Μπλιος).

Δόξα Δράμας: Μένκα, Ρεβυθόπουλος, Βιτλής, Χαριτωνίδης, Γκαρακλίδης, Ντουτσαρίδης (46′ Κανετίδης), Ντος Σάντος (62′ Κυριακίδης), Στόικος, Γαϊδαρτζής, Κουμπρόγλου (46′ Χαριτίδης), Μουτεσίδης.

*xronometro.com

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected