Ποδόσφαιρο Κόσμος

Γερμανία – Αυτή η Γκλάντμπαχ είναι για μεγάλα πράγματα! (vid)

gladbach-holte-trotz-unterzahl-32-gegen-darmstadt-41-61841796Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ και με παίκτη λιγότερο στο πρώτο ημίχρονο, η Γκλάντμπαχ κατάφερε να πάρει μία πολύ σημαντική νίκη απέναντι στην Ντάρμσταντ, επικρατώντας εντός έδρας 3-2 κι ανεβαίνοντας στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα στο 28ο λεπτό με τον Χέλερ που εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Βάγκνερ για το 1-0. Μάλιστα, δέκα λεπτά αργότερα, έμειναν με παίκτη παραπάνω, καθώς ο Τζάκα αντίκρισε την κόκκινη κάρτα κι αποβλήθηκε!

Ωστόσο, ακόμα και με παίκτη λιγότερο η Γκλάντμπαχ αντέδρασε και πήγε στα αποδυτήρια με το σκορ ισόπαλο, καθώς ο Στιντλ σκόραρε στο 44ο λεπτό για να φέρει το ματς στα ίσα.

Λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους (52′) ήρθε η ολική ανατροπή για τα «πουλάρια», με τον Νόρντβαϊτ να εκτελεί εξαιρετικά το φάουλ για την ολική ανατροπή!

Η Ντάρμσταντ όμως μπόρεσε κι επέστρεψε στο ματς στο 68′ με τον Βάγκνερ να βρίσκει δίχτυα και να δίνει νέο ενδιαφέρον στον αγώνα, ισοφαρίζοντας σε 2-2.

Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, το γκολ της νίκης ήρθε στο 86ο λεπτό από την Γκλάντμπαχ η οποία με τον Βεντ διαμόρφωσε το 3-2 και πήρε μία μεγάλη νίκη που την έφερε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας.

δείτε βίντεο με τα γκολ στο sdna.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected