Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Γ Εθνική – Σπουδαία μεταγραφή για την ΑΕ Καραϊσκάκης!

botonakis_nikos-episkopiΕκτός Κρήτης θα συνεχίσει την καριέρα του ο Νίκος Μποτωνάκης, που πρόσφατα έλυσε τη συνεργασία του με την Επισκοπή και συμμετείχε στις αγωνιστικές δραστηριότητες της ομάδας που τον ανέδειξε, της Κορωνίδας.

Ο Χανιώτης αμυντικός έπειτα από 4,5 χρόνια παρουσίας στην Επισκοπή γυρίζει σελίδα στην καριέρα του και από την 1η Ιανουαρίου θα είναι ποδοσφαιριστής της ΑΕ Καραϊσκάκης.

Πρόκειται για νεοσύστατη ομάδα ουσιαστικά η οποία ιδρύθηκε το 2012 έπειτα από τη συγχώνευση τριών ομάδων της Άρτας, του Αετού Διασέλλου, της Ομόνοιας Πέτρας και του Α.Ο. Άρτας.

Εδρεύει στην Άρτα και είναι πρωτοπόρος του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, έχοντας 3 βαθμούς διαφορά από τον 2ο Αιγινιακό.

Ο 26χρονος αμυντικός ξεκίνησε την καριέρα του από την Κορωνίδα, για να ακολουθήσουν στη συνέχεια ο Ακρίτας και ο Α.Ο. Χανιά.

Από το 2011 άνηκε στην Επισκοπή με την οποία συμμετείχε σε Δ’, Γ’ και Β’ Εθνική. Μετά τη λύση της συνεργασίας του με την ομάδα του Ρεθύμνου είχε συζητήσεις με τον Α.Ο. Χανιά και οι πληροφορίες ανέφεραν ότι τον περίμεναν τις επόμενες ημέρες οι “μπλε” για να τον κάνουν δικό τους και πάλι μετά από πέντε χρόνια!

*athlitiko.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected