Κατηγορίες
Super League 1

Ηρακλής – Έρχονται δύο ακόμη αποχωρήσεις

carlitos-665x363Η παρουσία των Καρλίτος (φωτό) και Μακρή αποδείχθηκε βραχύβια στον Ηρακλή.

Αμφότεροι έφτασαν χθες σε συμφωνία με τη διοίκηση της ΠΑΕ για τη λύση των συμβολαίων τους και θα συνεχίσουν σ’ άλλες ομάδες την καριέρα τους.

Είχε μεταφερθεί από καιρό στο ρεπορτάζ πως θα είναι δύο εκ των παικτών που θα κληθούν για επαφές αποδεσμεύσεων και η… τελευταία πράξη στις συζητήσεις παίχθηκε χθες το απόγευμα όταν και έλυσαν τα συμβόλαιά τους με τον Ηρακλή.

Ακολουθεί ο Χαντί

Ουσιαστικά ο «κύκλος» των αποδεσμεύσεων άνοιξε επίσημα από χθες, όμως δεν έκλεισε. Σύμφωνα με πληροφορίες μια αντίστοιχη συζήτηση για τη λύση του συμβολαίου του, θα γίνει και με τον Άγγελο Χαντί, με στόχο να ολοκληρωθεί η συνεργασία των δύο πλευρών. Στη σχετική «λίστα» βρίσκονται από το καλοκαίρι και οι Λαδάς και Μουχάλης, που επίκειται να αποχωρήσουν.

Δανεικός ο Κάσσος

Είχε μεταφερθεί και πριν από περίπου 20 ημέρες η σκέψη που φαίνεται πως επικρατεί για τον Πασχάλη Κάσσο. Να παραχωρηθεί δηλαδή με τη μορφή δανεισμού, ώστε να πάρει παιχνίδια και να επιστρέψει βελτιωμένος. Ο Δραμινός εξτρέμ είναι άλλωστε σε νεαρή ηλικία και δεν θέλουν στη Μίκρα να τον αφήσουν ελεύθερο.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected