Κατηγορίες
Super League 1

Super League – Τριάρα με…όργια Βέλλιου!

iraklisΜε μεγάλο πρωταγωνιστή τον Απόστολο Βέλλιο (χατ τρικ), ο Ηρακλής επικράτησε με 3-0 της Καλλονής στο Καυτανζόγλειο και επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα, ύστερα από δύο αγωνιστικές.

Η Καλλονή “πατούσε” καλύτερα στα πρώτα λεπτά, όμως ο Ηρακλής ευτύχησε να ανοίξει το σκορ στην πρώτη καλή ευκαιρία που του παρουσιάστηκε στο παιχνίδι. Στο 15′, ο Γιάννης Πασάς έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο… συνήθης ύποπτος Απόστολος Βέλλιος “πετάχτηκε” στο ύψος της μικρής περιοχής και με προβολή έδωσε προβάδισμα στον “Γηραιό”. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, αλλά τα σουτ των Καλτσά (32′) και Τσαμπούρη (35′) δεν ανησύχησαν τονΧουάντερσον. Λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους και συγκεκριμένα στο 43ο λεπτό ο Ηρακλής κέρδισε πέναλτι.

Ο Νίκος Πουρτουλίδης έκανε το γύρισμα από δεξιά κι ο Κρολ βρήκε, άθελά του, την μπάλα με το χέρι, με τον Αλέξανδρο Αρετόπουλο να δείχνει -σωστά- την “άσπρη βούλα”. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Βέλλιος, ο οποίος ευστόχησε και έδωσε “αέρα” δύο τερμάτων στην ομάδα του. Η ομάδα του Νίκου Καραγεωργίου μπήκε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά σε τρεις περιπτώσεις ο Χουάντερσον έδειξε εξαιρετικά αντανακλαστικά και αποσόβησε τον κίνδυνο.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να “χτυπούν” στην κόντρα επίθεση. Η τακτική δούλεψε εξαιρετικά, αφού στο 70′ ο Βέλλιος βρέθηκε απέναντι από τονΆντριου Χογκ και με μονοκόμματο συρτό σουτ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0. Στα τελευταία λεπτά, η Καλλονή κυνήγησε το γκολ της τιμής, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Συνθέσεις

Ηρακλής (Νίκος Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Κυριακίδης, Μπαρτολίνι, Στάμου, Ιντζόγλου, Πουρτουλίδης, Τσιλιανίδης, Ρομάνο (86′ Ζαμπάζης), Πασάς (55′ Περόνε), Βέλλιος (77′ Λουκίνας).

Καλλονή (Νίκος Καραγεωργίου): Χογκ, Τσαμπούρης, Ούκα, Αναστασιάδης, Κρολ (46′ Σπυρόπουλος), Κεϊτά, Καλτσάς, Γουερέ (60′ Μπαργκάν), Γεωργίου, Μάρκοβιτς (78′ Ελακόπουλος), Μανούσος.

περισσότερα στοιχεία στο contra.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected