Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΦΑΣ Νάουσα – ΓΑΣ Ροδοχωρίου 2-0 (photos)

066ed4d7912b6ece09797f22674e859b

Χαράς ευαγγέλια με την επανέναρξη της σεζόν για τον ΦΑΣ Νάουσα, που πήρε τη νίκη κόντρα στον μαχητικό ΓΑΣ Ροδοχωρίου και την ίδια ώρα είδε τον “ανταγωνιστή” ΑΣ Ειρηνούπολης να χάνει βαθμούς από την ουραγό ΑΕ Χαρίεσσας.

Η ομάδα του Γιάννη Κερλίδη δεν έπιασε τα στάνταρ προηγούμενων αποδόσεων, ωστόσο κατάφερε να πάρει το πολύτιμο τρίποντο χάρη σε ένα καθοριστικό δεκάλεπτο μετά το 70′. Οι “κυανόλευκοι” βρήκαν απέναντι τους μια ομάδα με εξαιρετική αμυντική λειτουργία, που έκλεισε καλά τους χώρους προς τα καρέ του Σταύρου Κίτσου και για πρώτη φορά φέτος εντός έδρας, ανάγκασε τον ΦΑΣ σε φάσεις μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού!

72157cad16d1b26bf8bed3bd0a0d2022Το παιχνίδι έμοιαζε αρκετά εκείνο στο Γιαννακοχώρι, όπου οι παίκτες του Κερλίδη ανέβασαν στροφές στο δεύτερο ημίχρονο και μάλιστα με κοινό παρονομαστή τον Γιώργο Πατατούκα, που όπως και τότε, η είσοδος του στον αγωνιστικό χώρο έδωσε πνοή στους “κυανόλευκους”. Το πρώτο γκολ για το 2016 σημείωσε ο Δημήτρης Καφές, που έφτασε τα 12 στο πρωτάθλημα ενώ το δεύτερο σημείωσε ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, που δείχνει πως είναι παίκτης – κλειδί για τον ΦΑΣ.

Από την άλλη πλευρά, ο Δημήτρης Χαλκιάς (χαρακτηριστικός ο εναγκαλισμός με όλους τους πρώην παίκτες του στον ΦΑΣ Νάουσα) έστησε εξαιρετικά την ομάδα του, κράτησε σχετικά εύκολα το μηδέν στο πρώτο μέρος και θα μπορούσε στη φάση του 64′ να προηγηθεί στο σκορ, ο Ουέλινγκτον όμως έκανε κακή εκτίμηση. Ωστόσο, σε γενικές γραμμές, ο ΓΑΣ πρόσθεσε μία ακόμη καλή εμφάνιση στο ενεργητικό του και παρά το γεγονός πως σύμφωνα με τη βαθμολογία, βρίσκεται κοντά στην επικίνδυνη ζώνη, πολύ δύσκολα να κινδυνέψει με υποβιβασμό.

Το “φιλμ” της αναμέτρησης

9’ Εντυπωσιακή διπλή απόκρουση του Κίτσου σε διαδοχικά σουτ του Παπατάνου. Προηγήθηκε ωραία κάθετη πάσα του Τασιώνα στον Συμπεθέρη, με τον τελευταίο να σουτάρει πάνω στον Κίτσο.

38’ Εκτέλεση φάουλ του Μουρίκι, η κεφαλιά του Καφέ πέρασε άουτ.

45’ Σέντρα του Παπαδή, εξαιρετική προβολή του…200άρη Περηφανόπουλου που απομάκρυνε τον κίνδυνο.

Το ρεπορτάζ του ΓΑΣ Ροδοχωρίου είναι μία προσφορά του…

mexx-logo124122-300x202

53’ Σέντρα του Σαρηγιαννίδη από αριστερά, ο Καφές έκανε το πλασέ η μπάλα λίγα εκατοστά από την εστία του Κίτσου.

59’ Σουτ του Αβραμόπουλου από το ύψος του πέναλτι, προ της γραμμής σωτήρια ο Μάραντης.

63’ Κόρνερ του Σαρηγιαννίδη, ο Αδάμ Βλαχοδήμος έπαισε την κεφαλιά, ο Κίτσος απέκρουσε εντυπωσιακά με τη μπάλα να βρίσκει πρώτα στο δοκάρι και στη συνέχεια κατέληξε κόρνερ.

64’ Σέντρα του Παπαδή, ο Ουέλιγκτον αφύλακτος στη μικρή περιοχή, καθυστέρησε με αποτέλεσμα να τον προλάβει ο Περηφανόπουλος.

80b58f699a45312b14df8eff7f61bd8b68’ Σέντρα του Αβραμόπουλου, ο Καφές με προβολή πέτυχε το γκολ, ωστόσο ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

69’ Εκτέλεση φάουλ του Ουέλιγκτον, η μπάλα άουτ.

72’ ΓΚΟΛ! Εντυπωσιακό σουτ του Καφέ 5 μέτρα έξω από την περιοχή, η μπάλα πέρασε κάτω από τα πόδια του Μάραντη και κατέληξε στη γωνία του Κίτσου (1-0)

78’ ΓΚΟΛ! Εξαιρετικό τέρμα από τον Πατατούκα, ο οποίος ντρίμπλαρε εντυπωσιακά τον Μάραντη και πλάσαρε ιδανικά τον Κίτσο, διαμορφώνοντας το τελικό 2-0.

89’ Ο Κακούδης βρήκε ωραία τον ακάλυπτο Ουέλιγκτον μέσα στην περιοχή αλλά ο Πατατούκας απομάκρυνε τελευταία στιγμή..

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Τρέβλας, με βοηθούς τους κ.κ. Ασβεστάρα και Παζαρτζικλή.

Συνθέσεις

ΦΑΣ Νάουσα : Ιωακειμίδης, Παπατάνος, Σαρηγιαννίδης, Ζούρκος, Περηφανόπουλος, Συμπεθέρης, Αβραμόπουλος, Τασιώνας (46’ Βλαχοδήμος Α.), Μουρίκι (73’ Πατατούκας), Καφές, Λαμπριανίδης (81’ Νίκου).

ΓΑΣ Ροδοχωρίου : Κίτσιος, Παρηγορίδης, Μάραντης, Τσαγκεράς, Γιάτσος, Μπάκανος (65’ Κακούδης Δ.), Ουέλινγκτον, Παπαδής (83’ Κακούδης Χ.), Ρίσου, Κοτζαχρήστος, Ίντος.

περισσότερες φωτογραφίες στο naousanews.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected