Football League - Μεταγραφές

Football League – Σιαλμάς και άλλοι τρεις στα “κυανόλευκα”!

sialmas_610x400
Ζωντανός στη μάχη της παραμονής είναι ο Πανελευσινιακός παρά τις 8 διαδοχικές ήττες.

Και η διοίκηση των «σταχυοφόρων» δείχνει να πιστεύει στην επίτευξη του στόχου δεδομένων των έως τώρα μεταγραφών. Και αυτό γιατί σύμφωνα με πληροφορίες, η ομάδα της δυτικής Αττικής έχει ολοκληρώσει πέντε προσθήκες μέχρι τώρα!

Συγκεκριμένα, η ομάδα της Ελευσίνας έδωσε τα χέρια με τον επιθετικό, Δημήτρη Σιαλμά. Ο 29χρονος δεν κατάφερε να πάρει μεταγραφή στον Απόλλωνα μετά τη θητεία του στη ρουμανική Τσεαλαούλ Πιάτρα (9 συμμετοχές, 3 γκολ). Μάλιστα, αποχώρησε από την «Ελαφρά Ταξιαρχία» με την οποία έκανε προπονήσεις, αλλά ο επόμενος σταθμός της καριέρας του θα είναι ο Πανελευσινιακός, τη γραμμή κρούσης του οποίου θα ενισχύσει! Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Πλατανιά, Καζάρ Λενκοράν του Αζερμπαϊτζάν, ΑΕΚ, Πανιώνιο, ΠΑΣ Γιάννινα, Ολυμπιακό Βόλου, Εθνικό και Εθνικό Αστέρα.

Εκτός του Σιαλμά, στο ρόστερ εντάχθηκαν και δύο ακόμα ξένοι. Ο λόγος για τον Κροάτη μέσο, Ιβόρ Βάιτζερ και τον Καμερουνέζο αμυνρικό, Ιμπραχίμ Βαλιτζό!
kotsokolos_610x400Ο Βάιτζερ είναι 30 ετών (γεννημένος στις 24 Μαΐου 1984) και παίζει ως κεντρικός μέσος. Έχει φορέσει τη φανέλα της Κ20 της Κροατίας και προέρχεται από τη Λούκο της πατρίδας του με την οποία έπαιξε σε 12 αγώνες. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Ουγγαρία με τις Πέτσζι, Μάλαβαν και στις Ζαντάρ, Ίστρα, Ριέκα, Πόμορατς, Όριεντ της πατρίδας του. Εκτός των προαναφερθέντων, ο Βάιτζερ έχει παίξει και στη Βοσνία με τη Σιρόκι Μπρίγιεγκ.

Σε ό,τι αφορά στον Βαλιτζό, παίζει κυρίως ως αριστερό μπακ, αλλά μπορεί να αγωνιστεί και στις θέσεις του στόπερ και του αμυντικού χαφ. Είναι γεννημένος στις 2 Απριλίου 1989 και έμεινε ελεύθερος από τη Γιαβόρ Ιβάνιτσα με την οποία τα τρία τελευταία χρόνια είχε 36 συμμετοχές. Έχει παίξει σε αρκετές ομάδες της πατρίδας του και το 2012 είχε χριστεί διεθνής σε φιλικό με την Ανγκόλα.

Τόσο ο Βάιτζερ, όσο και ο Βαλιτζό μετείχαν στις προπονήσεις του Πανελευσινιακού τις τελευταίες ημέρες, οπότε ήταν απίθανο να μην γίνουν γνωστά τα στοιχεία τους. Ποδοσφαιριστής του Πανελευσινιακού θα πρέπει να θεωρείται, επίσης, ο 23χρονος μέσος, Θοδωρής Κοτσόκολος (φωτ. αριστερά) που αγωνιζόταν στη Γ’ Εθνική με τη Δόξα Ν. Μανωλάδας. Υπενθυμίζεται ότι έχει επιστρέψει από τα Τρίκαλα και ο Θοδωρής Κωνσταντινίδης.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected