Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (2ος όμιλος) Ρήγας Φεραίος – Εθνικός Φιλιππιάδας 1-0

8a7836aba783fa729684a828ae5452a5_LΜε απολύτως αμυντικούς προσανατολισμούς οι φιλοξενούμενοι στο παιχνίδι δυσκόλεψαν τους παίκτες του Λάκη Μπακάλη. Μαζική άμυνα από το συγκρότημα της Φιλιππιάδας που με τον τρόπο παιχνιδιού μάλλον έψαχνε περισσότερο την ισοπαλία.

Στο 7ο λεπτό  σέντρα σουτ από τον Τσίπι από δεξιά ο Μπαντής μπλόκαρε την μπάλα. Στην καλύτερη στιγμή των φιλοξενούμενων στο παιχνίδι ο Γήττας έπιασε ένα γυριστό σουτ και ο Κεφαλάς μπλόκαρε την μπάλα. Στο 14ο λεπτό  σέντρα του Τσίπι ο Κορέτα τσίμπησε την μπάλα από τον αμυντικό,  έκανε το πλασέ με την μπάλα να καταλήγει κόρνερ.

Μονότερμα στην επανάληψη για το συγκρότημα του Λάκη Μπακάλη που έχασε πολλές και καλές ευκαιρίες μέχρι να έρθει το γκολ της λύτρωσης. Πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας από τον Ρήγα που έφτασε δίκαια στη νίκη. Στο 52΄ σουτ του Τσίπι μέσα από την περιοχή με την μπάλα να κοντράρει  σε αμυντικούς και να καταλήγει κόρνερ. Τρία λεπτά αργότερα καλό σουτ του Γκίκα δύσκολα θα διώξει σε κόρνερ ο Μπαντής. Στο 65’  ο Σέττος έκανε την ατομική προσπάθεια από αριστερά πέρασε τον Χριστογιάννη έβγαλε την παράλληλη σέντρα αλλά ο Κορέτα δεν κινήθηκε σωστά στην πορεία της μπάλας.

Ο Ρήγας πέτυχε το τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση  στο 85ο λεπτό. Ο Γκίκα εκτέλεσε το φάουλ ο Βουραζέρης πήρε την κεφαλιά με την μπάλα να καταλήγει στο κάθετο δοκάρι και στην συνέχεια από κοντά ο Κορέτα μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς  έκανε το 1-0  για την ομάδα του Βελεστίνου.  Στο 89 ο Σέττος πέρασε τον προσωπικό του αντίπαλο σούταρε από πλάγια αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 90 αποβλήθηκε ο Παπαβασιλείου με κόκκινη κάρτα (δεύτερη κίτρινη).

Είναι η πρώτη φορά που κερδίζει ο Ρήγας τον Εθνικό Φιλιππιάδας και επίσης είναι η πρώτη φορά που κερδίζει μετά τις γιορτές Χριστουγέννων.

Συνθέσεις

Ρήγας Φεραίος: Κεφαλάς, Χατζηαθανασίου,  Βουραζέρης, Σπαθής, Γκάγκας, Αλεξίου, Γουτούλης (60΄Σέττος), Γεωργαντζής, Κορέτα (89΄Ζενούνι), Γκίκα, Τσίπι (90΄Γούτσιος)

Εθνικός Φιλιππιάδας: Μπαντής, Χριστογιάννης, Διαμαντόπουλος, Κόμνος, Παπαρούνας (55΄Μαλάτος), Λέντζος, Κολιάκης (70’ Δημουλάς), Τσακανίκας, Παπαβασιλείου, Γήτας, Λάππας (46΄Σιδέρης)

*magnesiasports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected