Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Ηρακλής – Έρχεται ο Λεοζίνιο για τις υπογραφές

thumbnail (1)Η εμβόλιμη μεταγραφική περίοδος, του Ιανουαρίου, οδεύει προς την ολοκλήρωσή της, με τον Ηρακλή μέχρι στιγμής να μην έχει προχωρήσει στην απόκτηση ποδοσφαιριστή.

Οι «κυανόλευκοι» εντείνουν τις προσπάθειές τους ωστόσο για να καλύψουν τις ανάγκες που δεδομένα υπάρχουν στην ομάδα, με στόχο την πληρότητα στις επιλογές, ώστε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Μπορεί τυπικά ως τώρα να μην έχει ανακοινώσει ποδοσφαιριστή ο Ηρακλής, ωστόσο όπως μεταφέρθηκε τις προηγούμενες ημέρες από το ρεπορτάζ, οι «κυανόλευκοι» τα έχουν βρει σε όλα με τον Λεοζίνιο. Ο 30χρονος επιτελικός μέσος θα αποτελέσει την πρώτη (εκτός κι αν σήμερα ή αύριο ανακοινώσει κι άλλον παίκτη η ΠΑΕ) μεταγραφική κίνηση ενίσχυσης του Ημίθεου. Ηρακλής και ποδοσφαιριστής περιμένουν ουσιαστικά την λήξη προθεσμίας που έχει η Ντενιζλίσπορ για πληρώσει χρήματα για την προσφυγή που κατέθεσε. Η Τουρκική ομάδα (έχασε 6-0 από την Αλάνιασπορ χωρίς φυσικά να παίζει ο Λεοζίνιο) συνεχίζει να παραμένει ακέφαλη, εκτιμάται πως δεν θα καταφέρει να του «κόψει τον δρόμο» για τη Μίκρα, έναν δρόμο που κι ο ίδιος ο «Λέο» θέλει πολύ να διαβεί…

Μετά την αυριανή μέρα και πιθανότατα Πέμπτη ή Παρασκευή, εφόσον κυλήσουν όλα όπως τα περιμένουν παίκτης και Ηρακλής, ο Λεοζίνιο θα βρίσκεται στη Μίκρα για να ολοκληρωθεί η συμφωνία των δύο πλευρών και να δώσει ποιότητα μαζί με τον Ρομάνο στη θέση.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected