Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (1ος όμιλος) Απόλλων Καλαμαριάς – Βυζάντιο Κοκκινοχώματος 3-0

Χωρίς τίτλοΑποφασισμένος και αποτελεσματικός ο Απόλλωνας δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης στο Βυζάντιο Κοκκινοχώματος. Επικράτησε 3-0 με σκόρερ τους νεοαποκτηθέντες και γιόρτασε με τον τρόπο που του αρμόζει τα 90 χρόνια ζωής του συλλόγου.

Ο Απόλλωνας θέλησε και κατάφερε να επιβάλλει άμεσα την κυριαρχία του. Πήρε την κατοχή της μπάλας και απείλησε άμεσα την εστία του Καγκελίδη. Το ακόμα σημαντικότερο; Το έκανε αποτελεσματικά αφού στο 9’ ο Ευσταθίου δικαιώθηκε για το πείσμα του και με κοντινό σουτ άνοιξε το σκορ.

Το Βυζάντιο δεν μπορούσε να απειλήσει σε αντίθεση με τους γηπεδούχους που στο 25’ έχασαν διπλή πολύ μεγάλη ευκαιρία με τον Ζαννέτου να αστοχεί σε τετ α τετ και στην επαναφορά της μπάλας από την απόκρουση του καγκελίδη, ο Αγτζίδης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ.

Το ίδιο αποτελεσματικός ήταν και στο δεύτερο ημίχρονο ο Απόλλωνας που στο 53’ διπλασίασε τα τέρματά του και έκανε άλμα προς τη νίκη που τόσο χρειαζόταν. Σκόρερ ο Κανούλας με πλασέ από πλάγια θέση.

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε με κεφαλιά στις καθυστέρήσεις ο Νταμαρλής.

Συνθέσεις

Απόλλων Καλαμαριάς: Κωνσταντίνου, Πολιανίδης, Αγτζίδης, Μάντζιος, Μωυσίδης, Γιαξής, Μήτσικας (Βιλανάκης), Παπαδόπουλος, Κανούλας, Ζανέττου (72’ Νταμαρλής), Ευσταθίου

Βυζάντιο: Καγγελίδης, Καζαντζίδης, Γαλακτερός, Πόπτσης, Νικόλτσης (Τουνγκελίδης), Αποστόλου (72’ Κωνσταντίνι), Κεφαλάς, Καρλόπουλος, Αποστολίδης, Μπονέρης, Παντελίδης (63’ Περσίδης)

*metrosport.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected