Super League 1

Super League – Τους…ξέρανε ο ΠΑΣ!

atromitos-pasΤην πρώτη του νίκη στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο πανηγύρισε ο ΠΑΣ Γιάννινα, επικρατώντας με 2-0. Μανιάς και Τσουκαλάς ήταν οι σκόρερ για την ομάδα των Ιωαννίνων κόντρα στη ροή του αγώνα.

Επιτακτική ήταν η νίκη τόσο για τον Ατρόμητο, όσο και τον ΠΑΣ Γιάννινα στην μεταξύ τους αναμέτρηση στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Super League. Ο Τραϊανός Δέλλας αποφάσισε να δώσει με το “καλημέρα” θέση βασικού στους νεοαποκτηθέντες Πολ Κεϊτά και Δημήτρη Παπαδόπουλο, ενώ πήρε στην αποστολή και τον Δημήτρη Γροντή. Από την άλλη, ο Γιάννης Πετράκης έδωσε τα γάντια του τερματοφύλακα στον Περιστερίδη μετά την πώληση του Βελλίδη στον ΠΑΟΚ.

Ο Ατρόμητος ξεκίνησε καλύτερα και πήρε από νωρίς τον έλεγχο του παιχνιδιού. Παρά την κατοχή τους όμως οι γηπεδούχοι δυσκολεύονταν πολύ στη δημιουργία φάσεων. Ο ΠΑΣ κατέβηκε διαβασμένος, έκλεισε καλά τους χώρους κι έτσι το πρώτο ημίχρονο “έφυγε” χωρίς κάποια σπουδαία φάση.

Δεν άλλαξε κάτι στην επανάληψη. Ο Δέλλας θέλοντας να τονώσει επιθετικά την ομάδα του πέρασε στο ματς και τον Γροντή, όμως οι Περιστεριώτες δεν μπορούσαν να διασπάσουν την πολύ καλά οργανωμένη άμυνα του ΠΑΣ. Η ομάδα του Πετράκη κατάφερε να “παγώσει” το γήπεδο του Περιστερίου στου 82′ με τον Μανιά να φεύγει στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας και με υποδειγματικό πλασέ να γράφει το 0-1 κόντρα στη ροή του αγώνα. Σαν να μην έφτανε αυτό, στο 89′ ο Ατρόμητος δέχθηκε και δεύτερο τέρμα. Η άμυνα ξέχασε τον Τσουκαλά μέσα στην καρδιά της περιοχής κι εκείνος με γυριστό σουτ νίκησε τον Γκορμπούνοφ και σφράγισε μια σπουδαία νίκη για τον ΠΑΣ.

Συνθέσεις

Ατρόμητος: Γκορμπούνοφ, Λαζαρίδης, Μπιτόλο, Κεϊτά (71′ Γκαρσία), Κοντοές (63′ Γροντής), Ούμπιντες, Μπρίτο (84′ Μπαστακός), Φυτανίδης, Ναπολεόνι, Ουσέρο, Παπαδόπουλος. 

ΠΑΣ Γιάννινα: Περιστερίδης, Ναδάλες, Γαρουφαλιάς, Τσουκαλάς, Μιχαήλ, Μανιάς, Τζημόπουλος, Ίλιτς (81′ Κοζορώνης), Λίλα (69′ Καρανίκας), Ακόστα, Στρούνα

περισσότερες λεπτομέρειες στο contra.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected