Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

ΜΑΣ Βεργίνας – Νίκη Αγκαθιάς 1-2 (photos+vid)

DSC00016

Σπουδαία νίκη, με διπλή σημασία για τη Νίκη Αγκαθιάς και μάλιστα σε μια έδρα που ήταν απόρθητη μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Δημήτρη Σαμαρά χάρη σε δύο τέρματα του Δημήτρη Ματσούκα (43′- 80′) πήρε μια πολύτιμη νίκη, που τη φέρνει στην τέταρτη θέση ισόβαθμη με τον Άρη Παλαιοχωρίου και ταυτόχρονα μείωσε τη διαφορά από τον δεύτερο ΜΑΣ Βεργίνας στους δύο βαθμούς.

Το ρεπορτάζ του ΜΑΣ Βεργίνας είναι μία προσφορά του…

Καστρο

Το παιχνίδι διεξήχθη κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες, με πολύ χαμηλή θερμοκρασία που σαφώς επηρέασε την προσέλευση των θεατών. Για τον ΜΑΣ το σημερινό παιχνίδι ήταν μια επιβεβαίωση της φετινής του παρουσίας καθώς σε ενδεχόμενη νίκη θα πατούσε…γκάζι για την άνοδο, δημιουργώντας το βαθμολογικό υπόβαθρο για κάτι τέτοιο.

Το ρεπορτάζ της Νίκης Αγκαθιάς είναι μια προσφορά…

12167146_828998203884082_714724702_n-copy

Ωστόσο η Νίκη Αγκαθιάς είχε διαφορετική γνώμη στο σημερινό παιχνίδι και απέδειξε πως γίνεται πολύ καλή δουλειά στους “ασπρόμαυρους”. Με πολύ τρέξιμο στον αγωνιστικό χώρο και με σωστή ανασταλτική λειτουργία, πήρε αυτό που ήθελε και αν συνεχίσει στον ίδιο τέμπο, θα αποτελέσει ισάξιο ανταγωνιστή για τη δεύτερη θέση.

Για το πως σημειώθηκαν τα γκολ αλλά και για 30 περίπου φωτογραφίες επισκεφτείτε το embolos.gr

Συνθέσεις

ΜΑΣ Βεργίνας: Στογιαννόπουλος, Ζέρης, Μπλούκας, Μουρατίδης (55΄Βενιόπουλος), Κατσιγιαννόπουλος (73΄Πάντσης), Μελιόπουλος Π., Σαμψωνίδης, Γκριτζαλιώτης (64΄Τζήμος), Μιχαλόπουλος, Μελιόπουλος Σ., Αράπος.

Νίκη Αγκαθιάς: Γιδαρόπουλος, Χατζόπουλος, Μοσχόπουλος, Γατόπουλος Π., Σαμαράς Ι. (89΄Ζησιόπουλος), Γατόπουλος Γ., Σταμούλης, Παναγιωτόπουλος, Μουσενίκας (81΄Πιπιλιάρης), Ματσούκας (91΄Σαμαράς Γ.), Λιακόπουλος.

*Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, οι παίκτες της Νίκης Αγκαθιάς βρέθηκαν στο cafe-bar “Μικρό Ποδήλατο” στην Αγκαθιά, όπου γιόρτασαν για τη σημερινή μεγάλη νίκη στη Βεργίνα

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected