Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Ολυμπιακός Νάουσας – ΑΟ Μαρίνας 2-1 (photos)

P1240037

Κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες και με τη θερμοκρασία να μην ξεπερνά τους 0 βαθμούς Κελσίου στον Άγιο Νικόλαο, ο Ολυμπιακός πήρε πολύτιμη νίκη και αύξησε τη διαφορά στη δεύτερη θέση.

Η ομάδα του Γιώργου Δασκαλάκη κατάφερε στο 90ο λεπτό να κάμψει την αντίσταση του ΑΟ Μαρίνας και να πανηγυρίσει την 10η φετινή νίκη, 6η εντός έδρας. Στη φάση αυτή, ο Δημήτρης Τσιούλης δοκίμασε το πόδι του λίγο έξω από την περιοχή και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Προδρόμου και τον ίδιο στις αγκαλιές των συμπαικτών του, που πανηγύρισαν δεόντως τη συγκεκριμένη εξέλιξη.

P1240051Για να φτάσουμε όμως στο 90′, ο Ολυμπιακός χρειάστηκε να καλύψει… δύσβατο δρόμο, καθώς ο ΑΟΜ αποδείχτηκε σκληρό καρύδι και πάλεψε για το αποτέλεσμα. Το γρήγορο γκολ του Άλφρεντ Λέσι στο 6′ αλλά και οι καλές στιγμές με τους Τσιούλη (δοκάρι στο 1ο λεπτό) και Κωστόπουλο στο 4′, φανέρωσαν πως οι “ερυθρόλευκοι” θα είχαν εύκολο έργο.

Οι “οράνιε” όμως άντεξαν στην επιθετικότητα των γηπεδούχων και με ανεβασμένη απόδοση στο δεύτερο μέρος, έβαλαν δύσκολα στον αντίπαλο τους. Η πίεση των φιλοξενούμενων καρποφόρησε στο 72ο λεπτό με σκόρερ τον Στάθη Δραγουμάνο, ενώ έφτασαν πολύ κοντά και σε δεύτερο γκολ σε δύο περιπτώσεις με τον Αλέξη Ματάτη.

Και ενώ το τελευταίο σφύριγμα ολοένα και πλησίαζε, ο Τσιούλης είχε άλλη…άποψη και με το 11ο προσωπικό του τέρμα στο πρωτάθλημα, έδωσε το πολύτιμο τρίποντο στην ομάδα του.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Μελτζανίδης

Συνθέσεις

Ολυμπιακός Νάουσας : Μπουμπουλέντρας, Τσιούλης, Χατζηιωαννίδης, Μπλιάτκας, Μήτσικας, Ζιαμπάκας (91’ Ανθρακέας), Ιωακειμίδης, Παπαπέσιος, Κωστόπουλος (73’ Σαρμπίνος), Λέσι, Μώκας

ΑΟ Μαρίνας : Προδρόμου, Μπόφτσης, Παπαδόπουλος, Αδαμίδης (46’ Καραντώνης), Δήμου, Πουτακίδης, Τεζαψίδης, Σαρμπίνος, Ματάτης, Δραγουμάνος, Γκότσης

*περισσότερες φωτογραφίες στο olympiakosnaousas.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected