Super League 1 - Μεταγραφές

Super League – Ανακοινώθηκαν Μουνιός και Κλέισον!

munoz-640x360Δύο μαζεμένες μεταγραφές για τον Παναιτωλικό, που ενισχύεται σημαντικό ενόψει της συνέχειας!

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις :

Ο Φαμπιάν Μουνιός υπέγραψε συμβόλαιο με τον Παναιτωλικό έως τον Ιούνιο του 2017. Γεννήθηκε στην Αργεντινή στις 3.11.1991 και αγωνίζονταν στην Άρσεναλ Σαραντί. Ο αριθμός της φανέλας του θα είναι το 9.

Στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε: «Νιώθω πολύ ευχαριστημένος και συγκινημένος για τη μεταγραφή μου. Θεωρώ τον Παναιτωλικό ένα πολύ καλό κλαμπ που αποτελεί ευκαιρία για την Ευρωπαϊκή μου καριέρα. Είδα το σημερινό παιχνίδι και μου άρεσε πολύ η ομάδα και ο κόσμος. Θα προσπαθήσω πολύ και θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να βοηθήσω και εγώ».clesio-640x360

Ο Κλέσιο Μπάουκε ανήκει από σήμερα στον Παναιτωλικό, υπογράφοντας συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2019. Ο γεννημένος στις 11.10.1994 στη Μοζαμβίκη ποδοσφαιριστής αγωνίζονταν  στην Μπενφίκα απ’ όπου αποκτήθηκε. Ο αριθμός της φανέλας του θα είναι το 10.

Με την ολοκλήρωση της μεταγραφής του δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι πλέον στον Παναιτωλικό. Θα δουλέψω σκληρά να βοηθήσω την ομάδα να φτάσει όσο ψηλότερα γίνεται για να υλοποιήσει τους στόχους της».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected