Κατηγορίες
Διάφορα

“Ασπρόμαυρος” ο φετινός τελικός στο Ηράκλειο!

259313-750x500Η ομάδα του Ηροδότου κατέκτησε για 7η φορά στην ιστορία της το Κύπελλο της ΕΠΣ Ηρακλείου!

Ο Ηρόδοτος παρ’ότι έμεινε πίσω στο σκορ, κατάφερε να κερδίσει με 2-1 στην παράταση τον Ρούβα στο Μαρτινένγκο, καθώς η κανονική διάρκεια ολοκληρώθηκε με 1-1 σκορ.

Το πρώτο ημίχρονο ανάμεσα στον Ηρόδοτο και τον Ρούβα, δεν είχε γκολ αλλά είχε κάποιες αξιόλογες ευκαιρίες μπροστά στις δύο εστίες. Από την μία ο Ρούβας ξεκίνησε πιο δυναμικά, ήταν περισσότερο απειλητικός όμως τα σουτ των Ξημεράκη – Κωνσταντινίδη στο 18’ και στο 19’ αντίστοιχα, ήταν άστοχα. Στο 23’ ο Ηρόδοτος απείλησε για πρώτη φορά την εστία του Ρούβα, όταν ο Ζαφείρης βρήκε τον Συσκάκη, αλλά ο έμπειρος επιθετικός αστόχησε, ενώ στο 29’ ο Καλεμάκης με κεφαλιά έστειλε και αυτός την μπάλα άουτ. Στο 40’ ο Μωραϊτης απείλησε και πάλι για τον Ηρόδοτο με ωραία ατομική ενέργεια και σουτ, αλλά η μεγαλύτερη ευκαιρία καταγράφηκε στο φινάλε του πρώτου μέρους, όταν ο Ντούμος με εκτέλεση φάουλ βρήκε τον Κεφαλούκο, ο οποίος ανενόχλητος στο δεύτερο δοκάρι αστόχησε με το κεφάλι.

Στην επανάληψη, ο Ηρόδοτος είχε την πρώτη καλή στιγμή στο 47’ με δοκάρι του Συσκάκη, όμως λίγα λεπτά αργότερα ο Ρούβας πήρε το προβάδισμα μετά από πάσα του Κωνσταντινίδη στον Ξημεράκη ο οποίος έκανε το 0-1. Στην συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε και υπήρχε και διακοπή καθώς συγκρούστηκαν ο Μωραϊτης με τον Αντωνάκη, με τον ποδοσφαιριστή του Ηροδότου να αποχωρεί με το ασθενοφόρο από το γήπεδο. Στο 85’ ο σκόρερ του Ρούβα, Ξημεράκης, ανέτρεψε τον Ζαφείρη, δίνοντας την ευκαιρία στον Ηρόδοτο να ισοφαρίσει με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Συσκάκη.

Στο πρώτο μέρος της παράτασης, ο Ρούβας ήταν και πάλι πιο απειλητικός και είχε δύο πολύ καλές στιγμές με τον Λυμπερόπουλο, όμως ο Ηρόδοτος ήταν αυτός που σκόραρε, όταν μετά από σέντρα του Ζαφείρη, ο Μεταξάκης με κεφαλιά έκανε το 2-1 για την ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού.

Στο δεύτερο μέρος της παράτασης, ο Ρούβας έψαχνε το γκολ που θα τον έβαζε και πάλι στην διεκδίκηση του τροπαίου, έχασε ευκαιρίες, δίχως όμως να καταφέρει να το πετύχει, με το τελευταίο σφύριγμα του κ. Πατεμτζή να δίνει το τρόπαιο στον Ηρόδοτο.

Συνθέσεις

Ηρόδοτος: Μήτρου, Κοζυράκης, Χαρίτος, Γενιτσαρίδης, Μπαλάφας(70′ Πρωτογεράκης), Μαυρομάτης, Προβιδάκης, Καρβελάς(62′ Μεταξάκης), Ζαφείρης Α., Συσκάκης, Μωραϊτης(70′ λ.τ. Χρυσοφάκης)

Ρούβας: Χωματάς, Κεφαλούκος, Καλεμάκης, Αντωνάκης, Μαρκάκης, Μερτίρι, Ξημεράκης(116′ Οικονομόπουλος), Κωνσταντινίδης, Αμπντουραχμάνι, Μυλωνάς(89′ Λυμπερόπουλος), Ντούμος(58′ λ.τ. Συντυχάκης)

*grandsport.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected