Super League 1

Super League – Απέφυγε το…έμφραγμα στο τέλος η Ξάνθη!

KSANTHI

Ο Πανθρακικός μπορεί να είχε τις ευκαιρίες, η Ξάνθη όμως ήταν αυτή που πέτυχε το μοναδικό γκολ και πήρε μια πολύτιμη νίκη με 1-0 στα Πηγάδια για την 23η αγωνιστική της Super League.

Ζητείται… θαύμα!

Μόνο με ένα τέτοιο, πια, ο Πανθρακικός θα μείνει στην κατηγορία.

Η ομάδα της Κομοτηνής κατέθεσε ψυχή στην Ξάνθη, στο «Ελ Θράκικο», είχε περισσότερες και καλύτερες ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ, αλλά έπεσε πάνω σε έναν τρομερό Ζαρόπουλο και μάλιστα, με το τραγικό λάθος του Αθανασιάδη, στο 84’, δεν πήρε ούτε τον βαθμό, χάνοντας, τελικά, 1-0 με γκολ του Παπαστεριανού.

Τα λόγια του -εντυπωσιακά ειλικρινούς- Λουτσέσκου, άλλωστε, μετά το τελευταίο σφύριγμα, είναι χαρακτηριστικά, καθώς ο Ρουμάνος τεχνικός των γηπεδούχων δήλωσε πως δεν μπορεί να καταλάβει πώς γίνεται να παίζει έτσι η ομάδα της Κομοτηνής και να μην παίρνει αποτελέσματα, χαρακτηρίζοντας άδικη την ήττα της!

Πολύ κακό το πρώτο ημίχρονο, ματς… διαφήμιση το δεύτερο!

Συνθέσεις

Ξάνθη: Ζαρόπουλος, Μπέρτος, Γουάλας (80′ Κρίστοφερ), Λισγάρας, Καρυπίδης, Βασιλακάκης (56′ Παπαστεριανός), Λουσέρο, Νιέτο, Ορφανίδης, Ντιμιτρόφ (66′ Σκούρτης), Καπετάνος

Πανθρακικός: Αθανασιάδης, Παπαγεωργίου, Ποτουρίδης, Μελίσσης (57′ Χρήστου), Μπουγαΐδης, Ηλιάδης, Τσιάρας, Χαβίτο (88′ Ίγκορ), Μπαϊκαρά, Χασομέρης (73′ Φωτάκης), Ντιγκινί

περισσότερα στοιχεία στο sport-fm.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected