Κατηγορίες
Super League 1

Super League – “Τσίμπησε” βαθμό στο τέλος με Μαρκόφσκι!

platanias_panaitolikos1-1Η φαινομενικά εύκολη νίκη του Πλατανιά επί του Παναιτωλικού των 10 παικτών, μετατράπηκε σε ηρωικό 1-1 των φιλοξενούμενων με γκολ του Μαρκόβσκι στο 87ο λεπτό

Το γρήγορο γκολ του Γουνδουλάκη ήταν αυτό που διαφοροποίησε την εικόνα του αγώνα. Μόλις στο 7ο λεπτό ο Πλατανιάς άνοιξε το σκορ και ο Παναιτωλικός βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο, δίχως να δείχνει ικανός να αντιδράσει. Η ομάδα του Παράσχου πήρε τον έλεγχο του αγώνα, ενώ έχασε και μεγάλη ευκαιρία για να φτάσει στο 2-0.

Συγκεκριμένα, ο Φανούρης έβγαλε στον Κουλιμπαλί που σέντραρε συρτά από δεξιά, ο Ράμος χωρίς να βλέπει πάτησε στον Μιλουτίνοβιτς που πλάσαρε μόνος απέναντι από τον Κυριακίδη, αλλά ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού είπε εντυπωσιακά “όχι”.

Στο δεύτερο μέρος ο Παναιτωλικός είχε να αντιμετωπίσει κι άλλο “εμπόδιο”. Στο 51′ έμεινε με παίκτη λιγότερο μετά την άδικη αποβολή του Μουνιός με δεύτερη κίτρινη και ουσιαστικά… αποδέχθηκε τη μοίρα της στην αναμέτρηση.

Ο Πλατανιάς ανέβασε τα ποσοστά κατοχής και βρέθηκε απέναντι στη μαζική άμυνα των φιλοξενούμενων που κλείστηκαν πίσω με στόχο να χτυπήσουν στις αντεπιθέσεις. Η αλήθεια ήταν πως η αποβολή “χάλασε” την εικόνα του αγώνα και τον ρυθμό του, με αποτέλεσμα να βλέπουμε μονότονο ποδόσφαιρο χωρίς φάσεις.

Στα τελευταία λεπτά οι παίκτες του Πλατανιά φαίνεται πως θεώρησαν ως τελειωμένο το παιχνίδι και έδειξαν σημάδια χαλάρωσης. Οι φωνές του Παράσχου δεν έπιασαν τόπο και ο Παναιτωλικός στο 87ο λεπτό βρήκε το… ηρωικό γκολ με την κοντινή κεφαλιά του Μαρκόφσκι (87′).

Ο Πλατανιάς προσπάθησε να ξυπνήσει από το σοκ, αλλά με αντίπαλο τον χρόνο δεν μπόρεσε να αντιδράσει και ο Παναιτωλικός έφυγε με έναν παλικαρίσιο βαθμό από τα Χανιά.

Συνθέσεις

Πλατανιάς : Σωτηρίου, Κουλιμπαλί, Βάντερσον, Σελίν, Μπανανά, Γκνιάτιτς, Μουνάφο, Αποστολόπουλος (79′ Ανγκούλο), Γουνδουλάκης, Μιλούνοβιτς (64′ Μενδρινός), Ράμος.

Παναιτωλικός : Κυριακίδης, Κουτρομάνος, Κέβιν, Μάκος, Κούσας, Παπάζογλου, Μάρκος Πάουλο (69′ Φερέιρα), Ρουσκουγιέδα (62′ Κλέσιο), Μουνιός, Κάπελ (75′ Βασιλούδης), Μαρκόφσκι.

περισσότερα στοιχεία στο contra.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected