Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Κεραυνός Επισκοπής – ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας 0-1

12767446_10201219692331368_291585724_n

Η (αναμενόμενη) αντίδραση του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας όταν στοχεύει αποκλειστικά στη νίκη, έκανε την εμφάνιση της και στο Δημοτικό Γήπεδο Επισκοπής.

Ο “δικέφαλος” επικράτησε με 1-0 του τοπικού Κεραυνού και έδωσε μια και καλή τέλος στα (όποια) σενάρια είχαν διαμορφωθεί όσον αφορά την παραμονή της ομάδας στην κατηγορία. Οι παίκτες του Λευτέρη Κελεσίδη, χωρίς να πιάσουν απόδοση, πήραν αυτό που ήθελαν, σε συνεργασία βεβαίως και με τον παράγοντα τύχη καθώς οι γηπεδούχοι είχαν δύο δοκάρια.

Το συγκρότημα του Χρήστου Μποζίνη, για ακόμη μία φορά…έφαγε τη σάρκα του και δεν κατάφερε να μετουσιώσει σε τέρμα τις ευκαιρίες που δημιούργησε. Τα δοκάρια των Τουμαρά (με δυνατό σουτ λίγο πριν το γκολ του ΠΑΟΚ) και του Ντέλλα (απευθείας εκτέλεση φάουλ) λίγο πριν την ανάπαυλα, έφεραν στην επιφάνεια το μεγάλο πρόβλημα σκοραρίσματος των “κοκκινόμαυρων”, κυρίως στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος.

Τo ρεπορτάζ του Κεραυνού είναι μια προσφορά του Cafe «Anfield» στην Επισκοπή

11992214_10200741527537547_2138441037_n-copy

Από την άλλη πλευρά, η εμπειρία των παικτών του ΠΑΟΚ, βοήθησε ώστε να διαχειριστούν με ιδανικό τρόπο το σημερινό παιχνίδι και το τέρμα του Αντώνη Καρατάσιου (το παρθενικό του για τη φετινή χρονιά) στο 34′ ήταν τελικά αυτό που έκρινε τον νικητή. Ο “δικέφαλος” είχε μια μεγάλη ευκαιρία στο 48′ μετά από εντυπωσιακή προσπάθεια του Ζωγράφου να διπλασιάσει τα τέρματα του και παρά την πίεση του Κεραυνού (έφτασε κοντά στο γκολ και με τον Παραστατίδη, που βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση) πήρε το πολύτιμο τρίποντο και στρέφεται πλέον απτόητος για τη μεγάλη πρόκληση της ερχόμενης Τετάρτης, όπου θα αντιμετωπίσει τον Μακεδονικό για τη 2η φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδας.

Να σημειώσουμε πως στο 72′ οι “ασπρόμαυροι” ζήτησα πέναλτι σε ανατροπή του Σπύρου Κίτσα μέσα στην περιοχή, με τον ρέφερι κ. Χρυσάνη να διατάσσει να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Η σημερινή νίκη του ΠΑΟΚ ήταν η 4η εκτός έδρας για την ομάδα του Λευτέρη Κελεσίδη, ενώ για τους “κοκκινόμαυρους”, αυτή ήταν η 4η εντός έδρας ήττα και η 12η στο φετινό πρωτάθλημα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Χρυσάνης, με βοηθούς τους κ.κ. Κελεσίδη και Καραϊωσήφ.

Συνθέσεις

Κεραυνός Επισκοπής : Λίκα, Λύτης (78′ Μπάμπος), Χαραλαμπίδης, Λέσκας, Ιωαννίδης Ζ., Τσεχελίδης, Καρυπίδης, Ορφανίδης (60′ Μάμαλης), Τουμαράς, Παραστατίδης, Ντέλλας.

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας : Θεοδώρου Κων., Θεοδώρου Κυρ., Μπουκλάς, Βασιλείου, Λαδάς, Χαρισούδης, Καρατάσιος, Κίτσας Σ. (90′ Κίτσας Ν.), Κίτσας Λ. (58′ Μπεκτάς), Ζωγράφος, Χριστοφόρου (76′ Φεζουλάς)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected