Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΓΑΣ Κοπανού – ΑΕ Χαρίεσσας 4-1

12360400_545859772256753_1946311592241166599_n

Την πιο σημαντική νίκη της φετινής χρονιάς σημείωσε ο ΓΑΣ Κοπανού καθώς με το σημερινό 4-1, εξασφαλίζει και μαθηματικά την παραμονή του. 

Η ομάδα του Γιώργου Σγούρδα αντίκρισε τους…εφιάλτες προηγούμενων αγώνων στο ξεκίνημα της αναμέτρησης, ωστόσο στη συνέχεια με αντεπίθεση διαρκείας, έκανε την ανατροπή και έφτασε στο εμφατικό 4-1.

Από την άλλη πλευρά, οι “κιτρινόμαυροι” παρέμειναν στη 13η θέση της βαθμολογίας, η διαφορά από τη 12η θέση δεν αυξήθηκε ωστόσο το “κακό μαντάτο” προήλθε από τη Μελίκη, όπου ο Φίλιππος επικράτησε του Μακροχωρίου και μετέτρεψε την αναμέτρηση της επόμενης αγωνιστικής (ΑΕ Χαρίεσσας – Φίλιππος Μελίκης) σε τελικό. Η ομάδα του Γιάννη Χατζηαθανασίου με νίκη εξασφαλίζει τη 12η θέση και καταδικάζει τον Φίλιππο σε υποβιβασμό, σε αντίθεση περίπτωση όμως όλα είναι ανοιχτά!

Το σημερινό παιχνίδι είχε την εικόνα που αναμενόταν, με τους φιλοξενούμενους να ρισκάρουν από την αρχή, έχοντας ως αποκλειστικό στόχο τη νίκη. Το ρίσκο του τεχνικού της ΑΕΧ βγήκε σε μεγάλο βαθμό καθώς στο 29΄ και μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κοτσογιαννίδη, ο Αντιφάκος δεν κατάφερε με την έξοδο να απομακρύνει και ο Χαραλαμπίδης που αιφνιδιάστηκε είδε τη μπάλα να χτυπά στο κεφάλι του και να καταλήγει στα δίχτυα.

Παρά το σοκ όμως, οι γηπεδούχοι ανέκαμψαν άμεσα και στο 33′ έφτασαν στην ισοφάριση από την άσπρη βούλα, σε ανατροπή του Καψάλη μέσα στην περιοχή και εκτέλεση της εσχάτης των ποινών από τον Θοδωρή Πέτγαζλη.

Σαν να μην έφτανε αυτό για την ΑΕΧ και ενώ η ομάδα του Γιώργου Σγούρδα απείλησε αρκετές φορές στην κόντρα, ο Μάκης Σπανός βρέθηκε στη δεξιά πλευρά της μεγάλης περιοχής και αφού προσποιήθηκε πως θα πασάρει στον ανενόχλητο Πέτγαζλη, “έγραψε” με πλασέ το 2-1.

Με την ίδια φόρα ξεκίνησε και το δεύτερο μέρος ο ΓΑΣ και τους “κιτρινόμαυρους” από την άλλη να συνεχίζουν με τον ίδιο τρόπο παιχνιδιού, ρισκάροντας στο έπακρο. Το γκολ που ουσιαστικά “κλείδωσε” τη νίκη για τους γηπεδούχους, σημειώθηκε στο 61′ όταν ο Σπυρίδης κινήθηκε από αριστερά, πάσαρε στον Καψάλη στο ύψος του πέναλτι και αυτός αφού έκανε το κοντρόλ, πλάσαρε ιδανικά για το 3-1.

Το ρεπορτάζ του ΓΑΣ Κοπανού είναι μία προσφορά του…

XATZHΠΑΥΛΙΔΗΣ1

Στη φάση αυτή, οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα στο βοηθό κ. Λαζάρου για off – side στον σκόρερ ενώ στο 79ο λεπτό, μετά το γκολ που σημείωσε ο Πέτγαζλης, το παιχνίδι διακόπηκε για πέντε λεπτά (διαμαρτυρίες και πάλι για off-side) με τον ρέφερι κ. Καραγκιζόπουλο να γράφει στο φύλλο αγώνος και ρίψη πέτρας προς το μέρος του βοηθού!

Η νίκη του ΓΑΣ, εκτός της παραμονής στην κατηγορία, επανέφερε την ομάδα του Γιώργου Σγούρδα στην 5η θέση της βαθμολογίας, ενώ το σημερινό “ροζ φύλλο” ήταν το 6ο φετινό για τους “κιτρινόμαυρους”. Από την άλλη πλευρά, η ΑΕΧ γνώρισε τη 15η ήττα στο πρωτάθλημα, 8η μακριά από τη Χαρίεσσα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Καραγκιζόπουλος, με βοηθούς τους κ.κ. Κωστούλη και Λαζάρου.

Συνθέσεις

ΓΑΣ Κοπανού : Αντιφάκος, Τζιβάρας, Μποζίνης Κ., Χαραλαμπίδης (89′ Μποζίνης Π.), Μισαηλίδης, Κατσουγιαννόπουλος (89′ Τριανταφυλλίδης), Μπούφι, Σπανός, Πέτγαζλης, Καψάλης, Σπυρίδης.

ΑΕ Χαρίεσσας : Κασαπίδης, Τηλκερίδης Μιχ. (85′ Διτσόλας), Γκουντάρας (70′ Τσιαούσκογλου), Παπαλεξίου Ν., Σταμάτης Α., Κοτσογιαννίδης, Παμπουχίδης, Σταμάτης Θ., Γραμματικός, Τσάλμας, Παραστατίδης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected