Κατηγορίες
Μεταγραφές

Ο Φίλιππος Δάρλας συμφώνησε με ομάδα Α τοπικού στην Αιτωλοακαρνανία!

6Μεταγραφικό μπαμ για τον Απόλλωνα Δοκιμίου που ήρθε σε συμφωνία με τον Φίλιππο Δάρλα.

Ο 32χρονος ποδοσφαιριστής από χθες το μεσημέρι είναι παίκτης του Απόλλωνα καθώς οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία.

Ο Φίλιππος Δάρλας ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα το 1999 από τον Παναιτωλικό και το 2001 πήρε μεταγραφή στον Παναθηναϊκό. Λόγω του νεαρού της ηλικίας του δόθηκε δανεικός αρχικά στην Καλλιθέα και στη συνέχεια στο Γ.Σ. Μαρκό και στον Απόλλωνα Αθηνών.

Το καλοκαίρι του 2005 επέστρεψε στον Παναθηναϊκό όπου αγωνίστηκε μέχρι το 2008. Στη συνέχεια δόθηκε εκ νέου δανεικός, στον ΠΑΟΚ για έναν χρόνο, ως αντάλλαγμα για τη μεταγραφή του Χρήστου Μελίσση. Το 2010 αποχώρησε ως ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό για να συνεχίσει την καριέρα του στο γαλλικό πρωτάθλημα με τα χρώματα της Μπρεστ.

Το 2011 παραχωρήθηκε ως δανεικός από τη γαλλική ομάδα για έξι μήνες στον Ατρόμητο Αθηνών για να συνεχίσει, όντας πλέον ελεύθερος, το 2012 στονΕργοτέλη.

Τη διετία 2012-2014 επέστρεψε στην ομάδα που έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τον Παναιτωλικό, αποχωρώντας το καλοκαίρι του 2014.

Τον Δεκέμβριο του 2014 συμφώνησε αρχικά με τον Άρη Θεσσαλονίκης, όμως οι διοικητικές αλλαγές που ακολούθησαν στον σύλλογο ματαίωσαν τελικά τη μεταγραφή. Μερικές ημέρες αργότερα ανακοινώθηκε η συμφωνία του με τον Κισσαμικό.

Ο Φίλιππος Δάρλας έχει διατελέσει διεθνής με την εθνική Ελπίδων (14 συμμετοχές, 1 γκολ) την περίοδο 2003-2005, ενώ έχει αγωνιστεί και μία φορά με την εθνική ανδρών, το 2006.

*olatagoal.gr

error: Protected