B ΕΠΣ Ημαθίας

Απόλλων Αγίου Γεωργίου – Δόξα Νάουσας 0-0

12310521_10153686163556955_5811838848813232895_n IMG_6969

Πολύτιμη ισοπαλία απέσπασε η Δόξα Νάουσας στον Άγιο Γεώργιο και σε συνδυασμό με τα σημερινά αποτελέσματα, “σκαρφάλωσε” στην 11η θέση.

Η ομάδα του Στέργιου Τσίλκου, παίζοντας με αμυντικούς κυρίως προσανατολισμούς, πήρε ένα σπουδαίο αποτέλεσμα στην πιο δύσκολη έδρα του πρωταθλήματος και υποχρέωσαν τον Απόλλων στην πρώτη του ισοπαλία στον Άγιο Γεώργιο. Μια ισοπαλία που μπορεί να διατηρεί τους “πράσινους” στην κορυφή, ωστόσο η διαφορά από την τρίτη θέση μειώθηκε στους πέντε βαθμούς.

Για τους γηπεδούχους, η εμφάνιση στο χθεσινό παιχνίδι δεν συνάδει με ομάδα που βρίσκεται στην πρώτη θέση και μάλιστα με μόλις μία απώλεια εντός έδρας. Οι “πράσινοι” εγκλωβίστηκαν στην αμυντική διάταξη των φιλοξενούμενων, δεν βρήκαν τις απαιτούμενες επιθετικές λύσεις και όσες φορές κατάφεραν να διασπάσουν την πολυπρόσωπη άμυνα των αντιπάλων, δεν είχαν το καθαρό μυαλό να βρουν δίχτυα.

Ειδικά στο πρώτο μέρος, η Δόξα κράτησε χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες το μηδέν στην άμυνα, ωστόσο δεν απείλησε και επιθετικά, ειδικά από τη στιγμή που έχασε και τον πρώτο της σκόρερ Κώστα Γκογκόπουλο.

Στο δεύτερο μέρος, ο Απόλλων ρίσκαρε περισσότερο, είχε δύο καλές στιγμές με τους Καριπίδη και Πήκο, ωστόσο όσο δεν βρισκόταν οι λύσεις μπροστά, τόσο πιο κοντά στο βαθμό βρισκόταν η Δόξα. Οι “ασπρόμαυροι” μάλιστα, έχοντας πλέον αρκετούς έμπειρους στο ρόστερ τους, φαίνεται πως βρίσκουν τον εαυτό τους και μετά το σημερινό αποτέλεσμα, φαντάζουν ως το μεγάλο φαβορί για την παραμονή στην κατηγορία.

Το ρεπορτάζ του Απόλλων είναι μία προσφορά…

12164942_595797163893393_1515385374_o

Από την άλλη για την ομάδα του Μπάμπη Σπυριδωνίδη, τα δύο επόμενα παιχνίδια είναι… όλα τα λεφτά. Αρχικά στην αδιάφορη βαθμολογικά Πατρίδα και στη συνέχεια στον Άγιο Γεώργιο με τον Ολυμπιακό Νάουσας, είναι μια μεγάλη ευκαιρία για το 2×2 που θα δώσει το εισιτήριο για την επιστροφή στην Α1 Ερασιτεχνική!

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Μαργαρίτης, με βοηθούς τους κ.κ. Μπακάλη και Σωτηριάδη

Συνθέσεις

Απόλλων Αγίου Γεωργίου : Παπαρέντης, Ορφανίδης, Καρολίδης, Σαντίνι, Τρούπκος, Μουχτάρης (75′ Δημητρούσης Χ.), Σαντίνι (60′ Γερμάνης, Πήκος, Κουτρουλιάς, Καριπίδης, Γαλατσίδας.

Δόξα Νάουσας : Μιχαηλίδης, Μάκης, Κεμαλίδης, Σιούλης, Γαλανός, Τσέλιος, Καντερίτσκας, Μπράτσης, Κούτης (79′ Καραθανάσης), Γιαννούλης (57′ Τανούσης), Γκογκόπουλος (21′ λ.τ. Ανθρακεύς)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected