K20 - K17 - K15

Αστέρας Τρίπολης Κ17 – Ολυμπιακός Κ17 2-1 (vid)

Χωρίς τίτλοΜε ένα γκολ στις αρχές κάθε ημιχρόνου η ομάδα Κ17 του Αστέρα επικράτησε σχετικά εύκολα με 2-0 της αντίστοιχης του Ολυμπιακού, στο παιχνίδι που έγινε στο βοηθητικό γήπεδο της ΠΑΕ στην Τρίπολη, για την 3η αγωνιστική, του 3ου γύρου, του Α’ ομίλου, του Πρωταθλήματος Κ17 της Super League.

Τη δεύτερη ήττα στα πρωταθλήματα υποδομών της Super League είχε την Κυριακή ο Ολυμπιακός. Μετά την ήττα της Κ15 από τον Παναθηναϊκό, οι ερυθρόλευκοι ηττήθηκαν και στο πρωτάθλημα Κ17 από τον Αστέρα και βρέθηκαν στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας πίσω από τον Ατρόμητο ο οποίος πέρασε με το «εκκωφαντικό» 7-0 από την Καλλονή (H Κ20 του Ολυμπιακού δεν αγωνίσθηκε, γιατί το ματς με τον Ηρακλή, αναβλήθηκε).

Ο Αστέρας ικανοποίησε με την απόδοσή του, τους φιλάθλους που βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις του “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης”, ενώ η εμφάνιση του Ολυμπιακού αποδείχθηκε κατώτερη των περιστάσεων.

Μόλις στο 3ο λεπτό της αναμέτρησης ο Δουβίκας άνοιξε το σκορ και έβαλε από νωρίς σε θέση οδηγού τον Αστέρα. Η καλή αμυντική λειτουργία απέτρεψε τις όποιες απειλές των φιλοξενουμένων, με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται με σκορ 1-0.

Το γκολ του Γλέζου στο 47′ έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στους Αρκάδες, με την Κ17 του Αστέρα να αποδίδει ωραίο ποδόσφαιρο και να δημιουργεί φάσεις και για τρίτο γκολ. Απ’ την άλλη ο Ολυμπιακός προσπάθησε να μειώσει χωρίς όμως να δημιουργήσει σημαντικές ευκαιρίες.

Συνθέσεις

ΑΣΤΕΡΑΣ: Τσιφτσής, Κουρτέσης, Ζήσης, Αντζουλάς, Χριστόπουλος, Κοντογιαννόπουλος, Απειρανθίτης, Γλέζος, Δουβίκας, Κανελλόπουλος, Ρούνης Αλλαγές: Καρακίτσος, Μπινιώρης, Ντίνε, Τσέκος, Τάκος, Γεωργόπουλος, Τερεζίου

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Καράδαης, Αμπάρα, Τσιμπούκας, Γιανναράκης (Παπαδογιωργάκης), Χατζηχρήστου (Μανωλάκης), Αγγελόπουλος (Κατσούκης), Νεοφυτίδης, Ξενιτίδης, Κωστανάσιος (Χατζηιωαννίδης), Καμπετσής, Τσιριγώτης (Γκλεγκλές).

*football-academies.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected