Κατηγορίες
Football League

Football League – “Διπλό” παραμονής για τον Πανσερραϊκό!

83595b05ffb8199f7e04e5a1c49654b1_XLΤο πρώτο του διπλό πήρε ο Πανσερραϊκός που επικράτησε της Παναχαϊκής με 0-1 χάρις σε γκολ του συνήθη υπόπτου Εμίλιο Φουρτάδο στο 85΄.

Οι παίκτες του Πάολο Κάμπος ήταν ανώτεροι των αντιπάλων τους αποδίδοντας ικανοποιητικό ποδόσφαιρο. Ντεμπούτο με την κόκκινη φανέλα και για τον Καρρά που θα περάσει ως αλλαγή στο 62΄στην θέση του Κόσσε.

Στην πρώτη φάση του αγώνα ο Ρόκα επιχείρησε μία δυνατή κεφαλιά την οποία μπλόκαρε εύκολα ο Ανδρούτσος, ενώ λίγο αργότερα η Παναχαϊκή προσπάθησε να απειλήσει με ένα σουτ του Χούσα το οποίο όμως πέρασε απευθείας άουτ. Ο Πανσερραϊκός έχασε την καλύτερη ευκαιρία του πρώτου μέρους στο 24΄από μία στημένη φάση, ο Τριανταφυλλάκος εκτέλεσε ένα φάουλ στο δεύτερο δοκάρι, ο Εμίλιο Φουρτάδο βρήκε τη μπάλα αλλά το πλασέ του πέρασε παράλληλα από την εστία του Στρέτζου

Στο 36ο λεπτό Βασίλης Τριανταφυλλάκος επιχείρησε να αιφνιδιάσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα με σουτ όμως η μπάλα δεν βρήκε στόχο, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Φουρτάδο στο 43΄.

Στο δεύτερομέρος ο Πάουλο Κάμπος τόνωσε τη μεσοεπιθετική γραμμή περνώντας στο παιχνίδι τους Καρρά και Ανδρέου στην θέση των Κιόσε και Τσιμίκα αντίστοιχα. Οι αλλαγές ανέβασαν την επιθετική λειτουργία της ομάδας με το γκολ να μοιάζει θέμα χρόνου. Στο 68΄ο Μπαρέττας εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ όμως ο τερματοφύλακας των Πατρινών μπλόκαρε τη μπάλα.

Στο 85΄ο Φουρτάδο ήταν αυτός που έδωσε τη νίκη στην ομάδα του, όταν ο Μπαρέττας εκτέλεσε το φάουλ, ο Ανδρέου έκανε την προβολή, ο Στρέζος απέκρουσε, η μπάλα έφτασε στον Φουρτάδο, ο οποίος πλάσαρε σε κενή εστία σημειώνοντας το 11ο γκολ του στο πρωτάθλημα.

Στην τελευταία φάση του αγώνα οι γηπεδούχοι απείλησαν με φάουλ του Πέδρο, ωστόσο ο Ανδρούτσος εκτινάχθηκε και απομάκρυνε τον κίνδυνο.

Συνθέσεις

Παναχαϊκή : Στρέζος, Χούσα, Παπανικολάου, Ρόκας, Μουκίδης, Ασίγκμπα, Χαρτσιάς, Λαμπρόπουλος, Πινδώνης, Τρίγκας

Πανσερραϊκός : Ανδρούτσος, Κιόσε (62′ Καρράς), Ιωαννίδης, Βοσκόπουλος, Παπατζίκος, Σιάκκας, Τσιμίκας (70′ Ανδρέου), Τριανταφυλλάκος, Μπαρέττας, Γιάντσης (84′ Ρούτσης), Φουρτάδο

serraikanea.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected