Κατηγορίες
Football League

Football League – Νίκη μετά από 4 μήνες εντός για την Αναγέννηση!

12179041_10206800271741804_1493044454_n-e1445706522344Άνετη επικράτηση για την Αναγέννηση, που επέστρεψε στις εντός έδρας νίκες μετά από τις 28 Νοεμβρίου (1-0 τον Αχαρναϊκό) απέναντι στον Πανελευσινιακό με 2-0, ενώ το σκορ θα μπορούσε κάλλιστα να ξεφύγει έχοντας τρία δοκάρια και αρκετές ακόμη ευκαιρίες.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που απείλησαν μόλις στο 3′ με τον Γιαννιτσάνη, στην πρώτη και τελευταία τους ευκαιρία στην αναμέτρηση, αφού από ‘κει και πέρα το γήπεδο… έγειρε. Με τη συμπλήρωση είκοσι λεπτών ο Μαυριάς μπήκε στην περιοχή από τα αριστερά και βρήκε ωραία τον Τσιλούλη, το σουτ του οποίου όμως σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Μανιάτη.

Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 24′ ο Τσιλούλης «έσπασε» με κεφαλιά στον Τζέκο ο οποίος όμως πλάσαρε αδύναμα, ενώ στο 42′ και πάλι ο υψηλόσωμος φορ απέτυχε να σκοράρει, αφού το σουτ που επιχείρησε έφυγε ψηλά άουτ.

Με το… καλημέρα στο δεύτερο μέρος η Αναγέννηση είχε και δεύτερο δοκάρι, όταν ο Μαυριάς αναστάτωσε την άμυνα των «κυανολεύκων» και πάσαρε στον Γκουγκούδη, ο οποίος από το ύψος της μικρής περιοχής δεν κατάφερε να σημαδέψει σωστά, ενώ στο 53′ και πάλι ο 26χρονος ποδοσφαιριστής βρέθηκε κοντά στο γκολ, όμως πλάσαρε άουτ.

Η συντριπτική υπεροχή των «κιτρινόμαυρων» έδειχνε πως αργά η γρήγορα θα έρθει το γκολ και αφού δύο φορές ο Τζέκος με κεφαλιά στο 68′ και με πλασέ στο 72′ έστειλε τη μπάλα άουτ, ήρθε μια χρυσή αλλαγή, ο Μπιτέλης και με ωραίο πλασέ δώδεκα λεπτά πριν από τη λήξη της αναμέτρησης άνοιξε το σκορ μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς σε πάγκο και κερκίδα.

Ο Πανελευσινιακός δεν έμοιαζε ικανός να αντιδράσει και να διεκδικήσει κάτι από το παιχνίδι και στο 85′ ο Τσιλούλης με δυνατό σουτ σημάδεψε για τρίτη φορά το δοκάρι του Μανιάτη, ενώ ούτε ο Ακασσού στο 90′ κατάφερε να σκοράρει.

Τελικά τη λύση έδωσε ο Τσιλούλης στις καθυστερήσεις μετά από εκτέλεση έμμεσου φάουλ, νικώντας τον Καλαματιανό πορτιέρο και κλειδώνοντας το τρίποντο, που δίνει βαθιά ανάσα στους «κιτρινόμαυρους» ενόψει της δύσκολης συνέχειας στο πρωτάθλημα της Football League.

Συνθέσεις

Αναγέννηση Καρδίτσας (Σάκης Θεοδοσιάδης)Τσάμης, Σάββας, Μπλέντι, Δημόπουλος, Κισκαμπάνης, Καραχάλιος, Υφαντής (54′ Μπιτέλης), Γκουγκούδης (54′ Τσούκαλος), Τζέκος (81′ Ακασσού), Τσιλούλης, Μαυριάς

Πανελευσινιακός (Χρήστος Δημόπουλος): Μανιάτης, Παληγεώργος, Ανδρίκος, Κασνέτση, Τσίγκρος, Κακαράς, Κυζιρίδης (66′ Δημόπουλος), Βάϊτζερ, Γιαννιτσάνης, Πλαβούκος (46′ Τσολακίδης), Κωνσταντινίδης (58′ Σταματάκης)

karditsasportiva.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected