Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ισπανία – Έχει…σφυγμό η Ρεάλ! (vid)

_88867318_baleΜετά από καιρό, η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε μία γεμάτη εμφάνιση και με το 4-0 επί της Σεβίλλης πλησίασε στον πόντο την δεύτερη Ατλέτικο.

Ο στόχος ήταν ένας. Να χτίσει μομέντουμ ενόψει του clasico στην Βαρκελώνη, αλλά και των επερχόμενων παιχνιδιών με την Βόλφσμπουργκ στα προημιτελικά του Champions League. Η Σεβίλλη που αγνοεί το «διπλό» και 20 φετινά της ταξίδια ήταν ο κατάλληλος… μουσαφίρης και το εμφατικό 4-0 που έφερε την Ρεάλ Μαδρίτης στον πόντο από την δεύτερη Ατλέτικο ήταν η κατάλληλη ένεση ηθικού που έψαχνε ο «Ζιζού».

Δεν ήταν εύκολο ούτε απλό. Ο δείκτης του σκορ μαρτυρά περίπατο, αλλά δεν ήταν ακριβώς έτσι. Με το σκορ στο 1-0, ο Κέιλορ Νάβας ψαρεύει τον Γκαμεϊρό από την λευκή βούλα (27’) και κρατάει το προβάδισμα. Με το σκορ ξανά στο 1-0, ο βοηθός ακυρώνει κανονικό γκολ του Γκαμεϊρό (61’), ο οποίος υποδεικνύεται λανθασμένα ως οφσάιντ! Τότε πως έφτασε το σκορ στο 4-0;

Η Ρεάλ Μαδρίτης είχε την ευτυχία να ανοίξει το σκορ με γκολ από τα αποδυτήρια του Καρίμ Μπενζεμά (6’) και είχε την τριάδα BBC σε πολύ καλό βράδυ. Ο ίδιος βοηθός ακυρώνει λανθασμένα το 2-0 του Μπέιλ (17’), ο οποίος μόνο στο πρώτο ημίχρονο είχε ακόμα δύο καλές ευκαιρίες για να σκοράρει.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έστειλε στα… πουλιά πέναλτι που κέρδισε ο Μόντριτς (58’), όμως επανόρθωσε λίγο αργότερα (64’, 2-0) καθαρίζοντας το ματς. Από εκεί και μετά στο γήπεδο υπήρχε μόνο μία ομάδα, αφού η Σεβίλλη το… παράτησε.

Ο Μπέιλ (66’, 3-0) και ο Χεσέ (86’, 4-0) έβαλαν κι αυτοί τα ονόματά τους στον πίνακα των σκόρερ, με την Ρεάλ Μαδρίτης να κάνει μετά από καιρό μία πειστική εμφάνιση, μειώνοντας στον πόντο την διαφορά από την Ατλέτικο Μαδρίτης στην μάχη για την δεύτερη θέση.

δείτε βίντεο με τα γκολ στο sdna.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected