Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

ΜΑΣ Βεργίνας – Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου 2-0

DSCN9956

Τέσσερις βαθμούς στα επόμενα τρία ματς θέλει ο ΜΑΣ Βεργίνας, για να επιστρέψει μετά από αρκετά χρόνια στην Α1 Ερασιτεχνική.

Η ομάδα του Άρη Αδαλόγλου επικράτησε με 2-0 του Άρη Παλαιού Σκυλιτσίου και αποσπάστηκε πέντε βαθμούς από τον τρίτο Άρη Παλαιοχωρίου, ο οποίος είχε ρεπό στη σημερινή 23η αγωνιστική. Οι “κυανοκίτρινοι” είχαν την υπεροχή στο σημερινό παιχνίδι, έδειξαν πως ήθελαν περισσότερο το τρίποντο και με ένα τέρμα σε κάθε ημίχρονο, πήραν τους πολύτιμους βαθμούς.

Από την άλλη πλευρά, οι “κιτρινόμαυροι”, με την ισοπαλία του Αλιάκμων Νησελίου στην Κουλούρα εξασφάλισαν και μαθηματικά την παραμονή τους στην κατηγορία, σε μια χρονιά που θα αποτελέσει σημαντικό κριτήριο για το μέλλον. Κι αυτό γιατί οι φιλοδοξίες του καλοκαιριού, μετατράπηκαν σταδιακά σε μακρινό όνειρο και μάλιστα, παρά το εξαιρετικό για την κατηγορία ρόστερ, βρέθηκε να παλεύουν για την παραμονή.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 25ο λεπτό με πλασέ του Χατζάρα μετά από πάσα του Βενιόπουλου, με τον Άρη να φτάνει πολύ κοντά στο 1-1 σε μακρινό σουτ του Παπαδόπουλου στο 42ο λεπτό, όμως ο Βρεττός βρέθηκε σε ετοιμότητα.

Το γκολ του Δημήτρη Κατσιγιαννόπουλου στο 58′ ήταν αυτό που ουσιαστικά “κλείδωσε” τη νίκη για τον ΜΑΣ Βεργίνας, ένα τέρμα που σημείωσε με κεφαλιά “ψαράκι” μετά από σέντρα του κορυφαίου σήμερα Απόστολου Χατζάρα.

Το ρεπορτάζ του ΜΑΣ Βεργίνας είναι μία προσφορά του…

Καστρο

 

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Χρυσάνης, με βοηθούς τους κ.κ. Λαζάρου και Μοσχολιό.

Συνθέσεις

ΜΑΣ Βεργίνας : Βρεττός, Μελιόπουλος Π., Τσιάμπας, Ζέρης, Μουρατίδης, Μπλούκας, Αράπος (72′ Λιλιόπουλος), Χατζάρας, Γκριζαλιώτης (85΄ Τζίμος), Κατσιγιαννόπουλος, Βενιόπουλος (76′ Μιχαλόπουλος).

Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου : Μαυρόπουλος, Μωραΐτης Δ., Τάνης Κ., Μουρτζίλας Κ., Κουτσιάδης, Μιμίνι, Νικολαΐδης, Παπαδόπουλος, Νούσιος, Μουρτζίλας Σ., Ρηγόπουλος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected