Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ιταλία – Πέταξε άλλη μία ευκαιρία η Μίλαν! (vid)

cce13496f8e8f369f829624aa3404c0d_169_lΑνεκμετάλλευτες άφησε τις ισοπαλίες των Φιορεντίνα κι Ίντερ αντίστοιχα η Μίλαν, η οποία ήρθε επίσης ισόπαλη 1-1 με τη Λάτσιο στο «Σαν Σίρο», παραμένοντας στο -6 από τις προνομιούχες θέσεις.

Μετά την απώλεια βαθμών των «νερατζούρι» και «βιόλα», κόντρα σε Ρόμα (1-1, εκτός) και Φροζινόνε (0-0, εκτός) αντίστοιχα, οι «ροσονέρι» ήθελαν το «τρίποντο» προκειμένου να πλησιάσουν στους τέσσερις βαθμούς τις προνομιούχες θέσεις.

Όμως, παρότι ήταν καλύτεροι από τους «λατσιάλι» στη μεγαλύτερη διάρκεια, κατάφεραν να πάρουν μόνο έναν βαθμό και να χάσουν την ευκαιρία να πλησιάσουν την Ευρώπη…

Το πρώτο μέρος είχε καλό ρυθμό, ευκαιρίες και δύο -σχετικά- γρήγορα γκολ. Στο 9′ ο Παρόλο με κεφαλιά μέσα από την περιοχή έβαλε μπροστά στο σκορ τους Ρωμαίους ενώ ο Καντρέβα λίγο αργότερα (13′), αστόχησε από καλή θέση.

Δύο λεπτά μετά όμως, ο Λουίζ Αντριάνο (ναι, παίζει ακόμα) έμεινε όρθιος στο μαρκάρισμα κι άφησε την κατάλληλη στιγμή στον Μπάκα που με ωραίο τελείωμα έφερε το ματς στα ίσα (1-1).

Μάλιστα, οι «ροσονέρι» θα μπορούσαν να πάνε στα αποδυτήρια με το σκορ στο 2-1, όμως ο Μποναβεντούρα με εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι (37′).

Στο δεύτερο μέρος τα ηνία ανήκαν στο σύνολο του Μιχαΐλοβιτς, ωστόσο το γκολ δεν ερχόταν με τίποτα… Μπάκα (46’) και Μποναβεντούρα (51’, 60’) απείλησαν, βρίσκοντας απέναντί τους όμως έναν ετοιμότατο Μαρκέτι.

Ο Φελίπε Άντερσον άνοιξε μία… παρένθεση στις ευκαιρίες των γηπεδούχων και προσπάθησε να βρει δίχτυα στο 67’, με τον Ντοναρούμα όμως να δηλώνει «παρών». Δύο λεπτά μετά, Μποναβεντούρα και Αντριάνο έχασαν άλλες δύο καλές φάσεις για να «γράψουν» το 2-1.

Στα έξι τελευταία λεπτά όπου η Λάτσιο έπαιξε με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής του Λούλιτς (84’), η Μίλαν απέτυχε να αλλάξει κάτι στο ματς, μένοντας τελικώς στο 1-1.

Ένα αποτέλεσμα που την έφερε ξανά σε δύσκολη θέση, καθώς περέμεινε στο -6 από τις προνομιούχες θέσεις…

δείτε βίντεο με τα γκολ στο sdna.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected