Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

ΑΣ Πατρίδας – Απόλλων Αγίου Γεωργίου 2-1 (photos)

patrida

Εξαιρετική εμφάνιση από τον ΑΣ Πατρίδας, που δεν…χαρίστηκε τους πρωτοπόρους και πέτυχε την 8η φετινή νίκη στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Χρήστου Παναγιωτίδη, χάρη σε ένα πολύ καλό πρώτο μέρος όταν και πέτυχε τα δύο τέρματα, δημιούργησε ουκ ολίγα προβλήματα στους “πράσινους”, που δεν κατάφεραν να βγάλουν στον αγωνιστικό χώρο την ποιότητα που τους φέρνει στην πρώτη θέση του 2ου ομίλου.

Οι “κιτρινόμαυροι” μπήκαν από την αρχή δυνατά, κράτησαν περισσότερο τη μπάλα και πίεσαν σε όλο το γήπεδο, με αποτέλεσμα να φτάσουν στο πρώτο γκολ στο 24′ με σκόρερ τον Σιδηρόπουλο.

Σαν να μην έφτανε αυτό για τον Απόλλων, στο 31′ ήταν η σειρά του Μπεκιαρίδη να χριστεί σκόρερ και να βάλει…δύσκολα στην αντίπαλη ομάδα που έβλεπε να πλησιάζει η τέταρτη ήττα στο πρωτάθλημα.

10644377_938291739611151_3676907700014317049_oΠαρά το σοκ, οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν στη συνέχεια και κατάφεραν να μειώσουν το σκορ στο 42′, με τέρμα που σημείωσε ο Γερμάνης μετά από εκτέλεση φάουλ.

Το ρευστό 2-1 έδινε ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο δεύτερο μέρος, κάτι όμως που δεν αποδείχτηκε στον αγωνιστικό χώρο καθώς ο ρυθμός του αγώνα έπεσε σε μεγάλο βαθμό και μέτρησε περισσότερο η σκοπιμότητα.

Οι γηπεδούχοι επέλεξαν να κλείσουν τους χώρους, έδωσαν περισσότερο βαρύτητα στον ανασταλτικό τομέα και εκμεταλλεύτηκαν σε μεγάλο βαθμό τη νευρικότητα των “πρασίνων”, που δεν κατάφεραν να βγουν οργανωμένα στην επίθεση.

Ο χρόνος κυλούσε υπέρ των “κιτρινόμαυρων” και τελικά κατάφεραν να κρατήσουν το αποτέλεσμα, που τους φέρνει στην 7η θέση της βαθμολογίας με 28 βαθμούς. Από την άλλη πλευρά, ο Απόλλων θα μπορούσε να “καθαρίσει” με την υπόθεση άνοδο από σήμερα όμως όπως και να χει, βρίσκεται πολύ κοντά στον μεγάλο στόχο.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Καραγκιζόπουλος, με βοηθούς τους κ.κ. Λιόλιο και Μαργαρίτη.

Συνθέσεις

ΑΣ Πατρίδας : Τσίμπουλας, Γερασιμίδης (46′ Κακάνης), Σιακαβάρας, Παπαδόπουλος, Στεργιόπουλος, Λίκα, Δημουλάς, Μπεκιαρίδης (46′ Κολοκοτρώνης), Διαμαντίδης, Καλφούντζος (84′ Θυμιόπουλος), Σιδηρόπουλος

Απόλλων Αγίου Γεωργίου : Παπαρέντης, Καρολίδης, Τρούπκος, Σερέτης (36′ Μαυροζούμης), Μπαξεβάνος, Τσαλίλης, Γερμάνης (71′ Μουχτάρης), Καριπίδης, Κουτρουλιάς, Ορφανίδης, Πήκος.

Το ρεπορτάζ του Απόλλων είναι μία προσφορά…

12164942_595797163893393_1515385374_o

Η ανάρτηση του Απόλλων μέσω του facebook :

“Ήττα για τον Απόλλων σήμερα από την ομάδα της Πατρίδας που συνοδεύτηκε με ακόμη μια “κακή” εμφάνιση από τους παίκτες μας!

Δεν υπάρχουν δικαιολογίες…. Μπορεί η ομάδα να είναι πρώτη στην βαθμολογία και να χρειάζεται μόλις 2 βαθμούς (στα 3 παιχνίδια που απομένουν) για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την άνοδο, η αγωνιστική εικόνα των τελευταίων αγωνιστικών όμως μας βάζει σε σκέψεις και προβληματισμούς για το μέλλον του Απόλλων!

Οφείλουμε να προστατέψουμε όλοι μαζί την ομάδα και ότι “χτίσαμε” (Προπονητής-παίκτες-Δ.Σ.) από την αρχή της σεζόν γι’αυτό και πρέπει να δείξουμε υπομονή και πίστη ως το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων. Επόμενο παιχνίδι την Κυριακή με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Νάουσας!”

*φωτ. από τη σελίδα του ΑΣ Πατρίδας στο facebook

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected