Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική – Βρέθηκε ο προπονητής για να καθίσει στον πάγκο με Άρη!

Χωρίς τίτλοΑπό το βράδυ της Πέμπτης οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, καθώς μετά την ήττα από τον ουραγό Έβρο Σουφλίου που ουσιαστικά έριξε την ομάδα στο τοπικό πρωτάθλημα, παραιτήθηκαν ο έφορος της ομάδας Νίκος Παπαδόπουλος αλλά και ο προπονητής Σάββας Καρυπίδης, που ήταν προσωπική του επιλογή.

Το διοικητικό κενό έχει αναλάβει να καλύψει η κεντρική διοίκηση του ΜΓΣ Εθνικός και κατά βάση οι άνθρωποι που έτρεχαν το ποδοσφαιρικό τμήμα μέχρι πέρυσι, ενώ σε επίπεδο τεχβικής ηγεσίας, σύμφωνα με πληροφορίες, η λύση που προκρίνεται είναι προσωρινά η αναβάθμιση του προπονητή της ομάδας Κ20 Γιώργου Σαριανίδη μέχρι να βρεθεί μια πιο μόνιμη λύση.

Ο Σαριανίδης ουσιαστικά είναι ο προπονητής της ομάδας που μετέχει στην Β’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου ως ΑΟ Αγνάντια και η οποία ουσιαστικά έχει εξαγοραστεί από τον Εθνικό και σε αυτήν μετέχουν ουσιαστικά λιλιπούτειοι παίκτες από τα φυτώρια και τις ακαδημίες του συλλόγου. Είναι άγνωστο αν η λύση αυτή θα μονιμοποιηθεί μέχρι την λήξη του πρωταθλήματος.

thrakisports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected