Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΑΣ Ειρηνούπολης – ΓΑΣ Κοπανού 3-0

DSCN0130

Δίκαιη νίκη και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα για τον περσινό πρωταθλητή, που διατήρησε τη διαφορά των τριών βαθμών από την κορυφή.

Η ομάδα του Γιάννη Μαντζιαρίδη δεν άφησε πολλά περιθώρια στον ελλειπέστατο αντίπαλο του (εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Μισαηλίδης, Χαραλαμπίδης, Κελέσμητος και Πρόιος) και από το πρώτο λεπτό έδειξε της διαθέσεις της. Οι ευκαιρίες πολλές για τους γηπεδούχους, που αν ήταν πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια (και αν δεν έπεφταν πάνω σε έναν εντυπωσιακό Αντιφάκο), θα μπορούσαν να ανοίξουν περισσότερο την “ψαλίδα” στο σκορ, σε αντίθεση με τους “κιτρινόμαυρους” που έφτασαν μόλις δύο φορές κοντά στο γκολ, μία στην αρχή (συγκεκριμένα στο 9′ σε τετ-α-τετ του Καψάλη και στο 89′ μετά από ωραία ατομική ενέργεια του Πέτγαζλη).

Παρά το αρχικό…μούδιασμα που προερχόταν σε μεγάλο βαθμό από το ματς στη Νάουσα το προηγούμενο Σάββατο, οι “τζιαλορόσι” ανέβασαν στροφές μετά το 15′ και έφτασαν σχετικά γρήγορα στο 3-0. Στο 13′ υπήρξε η πρώτη…προειδοποίηση με το σουτ του Τούφα λίγο έξω από την περιοχή που απέκρουσε ο Αντιφάκος, για να φτάσουμε στο 27′ όταν σημειώθηκε το πρώτο τέρμα της συνάντησης.

DSCN0241

Το επόμενο Σάββατο θα φανεί αν ο Κώστας Έξαρχος (δεξιά) κατακτήσει το φετινό “Χρυσό Παπούτσι”!

Σκόρερ ο Αντώνης Κουκουράκης, ο οποίος “ζύγισε” το πόδι του λίγα μέτρα έξω από την περιοχή, η μπάλα βρήκε αρχικά το οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια στο έδαφος, με τον βοηθό κ. Μαργαρίτη να δείχνει σέντρα. Ωστόσο αρχικά οι παίκτες των δύο ομάδων αιφνιδιάστηκαν και θεωρήθηκε πως υποδείχτηκε off-side ή επιθετικό φάουλ ωστόσο ο βοηθός υπέδειξε πως η μπάλα πέρασε τη γραμμή.

Στο 33′ οι γηπεδούχοι είχαν μια καλή στιγμή σε τετ-α-τετ του Καρυπίδη όταν η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ, εντούτοις στου 37′ έφτασαν στο 2-0, μια φάση στην οποία προηγήθηκε ωραία εναλλαγή της μπάλας ΚαρυπίδηΤούφα και ο τελευταίος με δυνατό σουτ από το ύψος του πέναλτι, σημάδεψε τα δίχτυα του Αντιφάκου.

Οι επισκέψεις στα καρέ των “κιτρινόμαυρων” συνεχίστηκαν στη συνέχεια και ειδικά στις αρχές του δευτέρου μέρους, έγιναν πιο έντονες. Στο 49′ ο Νικολαΐδης έκανε τη σέντρα από δεξιά, ο Έξαρχος πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας και με ιδανικό πλασέ “έγραψε” το 3-0.

Στο 59′ λίγο έλειψε να γίνει το 4-0 σε σουτ του Νικολαΐδη ενώ στο 83′ ήταν η σειρά του Έξαρχου να φτάσει σε δεύτερο προσωπικό τέρμα, ωστόσο ο Αντιφάκος είπε “όχι”, για πολλοστή φορά στο σημερινό παιχνίδι.

Το ρεπορτάζ του ΓΑΣ Κοπανού είναι μία προσφορά του…

XATZHΠΑΥΛΙΔΗΣ11

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Τρέβλας, με βοηθούς τους κ.κ. Μαργαρίτη και Λιόλιο.

Συνθέσεις

ΑΣ Ειρηνούπολης : Θεοδωρίδης, Συμεωνίδης Χ. (57′ Παπαδόπουλος Ν.), Πετκάκης, Τενεκετζή, Τούφας, Ασλαμπάλογλου, Κουκουράκης, Ναυρινιάδης, Νικολαΐδης (62′ Πασχάλης), Έξαρχος, Καρυπίδης (75′ Παπαδόπουλος Λ.)

ΓΑΣ Κοπανού : Αντιφάκος, Κατσουγιαννόπουλος, Μπούφι, Πέτγαζλης, Καψάλης, Σιδηρόπουλος, Τριανταφυλλίδης, Μποζίνης Κ., Τζιβάρας, Σπυρίδης, Σπανός (77′ Αυτζής)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected