Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (1ος όμιλος) Εθνικός Αγιονερίου – Απόλλων Καλαμαριάς 1-0

Χωρίς τίτλοΜε ένα τέρμα του Υψηλού στο 33΄η ομάδα του Εθνικού κατάφερε να πάρει την νίκη από τον Απόλλωνα της Καλαμαριάς και να παραμείνει στο παιχνίδι της παραμονής στην Γ΄Εθνική.

Σημαντική ανάσα πήρε στη βαθμολογία η ομάδα του Αγιονερίου, στην προσπάθειά της για την αποφυγή του υποβιβασμού, ενώ ο Απόλλων έχασε την τέταρτη θέση, αλλά διατήρησε την απόσταση των επτά βαθμών από τη ζώνη του υποβιβασμού.  Το νικητήριο τέρμα για την ομάδα του Παναγιώτη Διλμπέρη πέτυχε ο Υψηλός στο 32′, ενώ για τον Απόλλωνα τίποτα δεν πήγε καλά, αφού τραυματίστηκε ο Ευσταθίου από το πρώτο ημίχρονο, ενώ οι παίκτες του δεν ήταν εύστοχοι στις φάσεις που δημιούργησαν. Γενικά ο αγώνας χαρακτηρίστηκε από τις πολλές δυνατές μονομαχίες και το σκληρό παιχνίδι των γηπεδούχων, που καίγονταν για τους τρεις βαθμούς. Επόμενο παιχνίδι για την ομάδα του  Γιάννη Πολλαετίδη την επόμενη εβδομάδα, με την ΑΠΕ Λαγκαδά στην Καλαμαριά.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Βρέσκας από την Ημαθία, με βοηθούς τους κ.κ. Γιάντση και Χρυσάνη από την ίδια Ένωση.

Συνθέσεις

ΕΘΝΙΚΟΣ ΝΕΟΥ ΑΓΙΟΝΕΡΙΟΥ: Γιώτας, Μπούζουρας, Μαργαρίτης, Παλάσκας, Μιλκούδης, Κοντσίδης, Κουκουλέκης, Κουτσάγιας (85′ Δρόσος), Στεφανίδης Ν., Υψηλός, Μπελίτσας (74′ Στ. Στεφανίδης).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ: Κωνσταντίνου, Πολιανίδης (46′ Μουχάλης), Τσαούσης, Νταμαρλής, Μάντζιος, Γιαξής, Παπαδόπουλος, Μήτσικας (73′ Ζαννέτου), Μωυσιάδης, Τσουκάνης, Ευσταθίου (35′ Γεωργίου).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected