Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΑΕ Χαρίεσσας – Ατρόμητος Διαβατού 3-3

Σκόρερ δύο τερμάτων και δημιουργός του τρίτου ο Κώστας Παγγούρας

Σκόρερ δύο τερμάτων και δημιουργός του τρίτου ο Κώστας Παγγούρας

Ανοιχτό παιχνίδι, χωρίς σκοπιμότητες στο Δημοτικό Γήπεδο Χαρίεσσας, όπου ΑΕΧ και Ατρόμητος αναδείχτηκαν ισόπαλοι 3-3.

Στο τελευταία ματς της χρονιάς, οι δύο ομάδες είπαν να το…ρίξουν έξω και σε ένα πλήρως άναρχο παιχνίδι, σημείωσαν 6 τέρματα ενώ θα μπορούσαν να πετύχουν τουλάχιστον άλλα τόσα. Πρωταγωνιστές ο Λευτέρης Γραμματικός από πλευράς “κιτρινόμαυρων”, που πέτυχε δύο τέρματα και έφτασε τα 12 στο πρωτάθλημα και ο Κώστας Παγγούρας από πλευράς Ατρόμητου, που σημείωσε επίσης δύο γκολ ενώ δημιούργησε το τρίτο με σκόρερ τον Ζερδαλή.

Η ΑΕΧ είναι αναγκασμένη πλέον να περιμένει δύο μήνες περίπου (τουλάχιστον μέχρι τις 4 Ιουνίου) για να ολοκληρωθούν τα μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική, όπου ελπίζει στην κατάληψη μίας εκ των δύο πρώτων θέσεων για τον ΦΑΣ Νάουσα, ώστε να παραμείνει στην κατηγορία. Σε αντίθετη περίπτωση, αποχαιρετά την κατηγορία και θα αγωνιστεί μετά από 6 χρόνια στην Α2.

Το πρώτο τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε στο 5ο λεπτό ο Λευτέρης Γραμματικός, το οποίο μάλιστα ήταν το μοναδικό στο πρώτο μέρος, παρά το γεγονός πως υπήρξαν τουλάχιστον τέσσερις περιπτώσεις εκατέρωθεν που “μύριζαν” γκολ.

Οι ¨κιτρινόμαυροι” έφτασαν και σε δεύτερο τέρμα στο 58′ και πάλι με τον Γραμματικό, ωστόσο ο Ατρόμητος μπήκε γρήγορα στο παιχνίδι, χάρη σε τέρμα του Κώστα Παγγούρα στο 61′. Μάλιστα, ο αρχηγός του Ατρόμητου αφιέρωσε το γκολ στον προπονητή της ΑΕΧ, Γιάννη Χατζηαναθασίου με τον οποίο συνεργάστηκε το 1997 στην ΑΕ Καβασίλων.

Στο 72′ ο Παγγούρας έγινε δημιουργός και μοίρασε για τον Ζερδαλή ο οποίος ισοφάρισε για τους “κυανόλευκους”, ωστόσο οι γηπεδούχοι βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα (αγωνίστηκαν χωρίς καμία αλλαγή από τον πάγκο) και πήραν προβάδισμα στο σκορ, με “δράστη” τον 15χρονο Διτσόλα.

Το τελικό 3-3 που ήταν και το τελευταίο γκολ του Ατρομήτου για τη σεζόν 2015/2016 σημείωσε ο Κώστας Παγγούρας στο 84′ της συνάντησης.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Λαζάρου, με βοηθούς τους κ.κ. Νησελίτη και Ζαχαριάδη.

Συνθέσεις

ΑΕ Χαρίεσσας : Κασαπίδης, Παμπουχίδης, Σταμάτης Α., Παπαλεξίου, Σταμάτης Θ., Κοτσογιαννίδης, Τσάλμας, Παραστατίδης, Τηλκερίδης Μπ., Γραμματικός, Διτσόλας.

Ατρόμητος Διαβατού : Νικολαΐδης, Μουρατίδης, Ασλάνογλου, Παγγούρας, Κωστογλίδης, Τσανασίδης, Λιλιόπουλος, Αρβανιτίδης, Συμεωνίδης Γ.Δ. (80′ Συμεωνίδης Γ.Α.), Ζερδαλής, Τσιολάκης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected