
Οι φιλοξενούμενοι στις πρώτες επιθέσεις τους «καθάρισαν» το παιχνίδι πετυχαίνοντας δυο τέρματα στο 9′ με τον Τερζίδη και στο 12’ με τον Κεφαλά που έκανε το 0-2. Ο Ζιγκερίδης δεν μπόρεσε να μειώσει στο 27 από καλή θέση, ενώ στο 40 και στο 41′ ο Μπινόπουλος νίκησε δις τον Καλαιτζίδη στέλνοντας τις ομάδες με το 0-2 στα αποδυτήρια.
Γρήγορα όμως με την έναρξη στο 47’ ο Τερζίδης με σουτ έκανε το 0-3 και στο 73’ ο Τσίλογλου με σουτ δίνει διαστάσεις θριάμβου για το Βυζάντιο κάνοντας το τελικό 0–4.
Συνθέσεις
ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ (Γ. Πετκίδης): Μπινόπουλος, Μπάμνιος, Λειβαδιώτης (50΄ Πετκίδης), Χατζάκος (61΄ Ζάχος), Λίτσιος, Χιζανασβίλι (71΄ Δροσάκης), Δραγανίδης, Εμρέ, Μερτίκας, Τζελέπης, Ζιγκερίδης.
ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΜΑΤΟΣ (Γ. Ιωαννίδης): Καγκελίδης, Δημητριάδης, Τοπάλης, Πόπτσης (61΄ Χριστοφορίδης), Τουνγκελίδης, Δαγκούλης (80΄ Χωνευτίδης), Κεφαλάς, Καρλόπουλος (50΄ Περσίδης), Καζαντζίδης, Τσίλογλου, Τερζίδης.






