Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ιδού ο νέος προπονητής της Τσέλσι!

CONTE-1Είναι πλέον και επίσημο! Η Τσέλσι ανακοίνωσε την πρόσληψη του Αντόνιο Κόντε στην τεχνική της ηγεσία. Τι είπε στις πρώτες του δηλώσεις ο Ιταλός.

Ολοκληρώθηκε και επίσημα ο αναμενόμενος γάμος μεταξύ Τσέλσι και Αντόνιο Κόντε. Οι Λονδρέζοι ανακοίνωσαν την πρόσληψη του Ιταλού τεχνικού, ο οποίος πιάνει δουλειά από το καλοκαίρι κι αφότου ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του στο Euro με την εθνική της πατρίδας του. Το συμβόλαιο που υπέγραψε ο 46χρονος έχει χρονική διάρκεια για τρία χρόνια.

Απ’ το 2011 ως το 2014, ο Κόντε βρισκόταν στον πάγκο της Γιουβέντους, με την οποία κατέκτησε τρία συνεχόμενα πρωταθλήματα και δύο Σούπερ Καπ. Στη συνέχεια ανέλαβε τη «σκουάντρα ατζούρα», από όπου θα αποχωρήσει σε λίγους μήνες για λογαριασμό των «μπλε», οι οποίοι ευελπιστούν να μπουν στο… σωστό δρόμο με τον Ιταλό.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα δουλέψω στην Τσέλσι. Είμαι περήφανος που βρίσκομαι στην τεχνική ηγεσία της χώρας μου και μόνο ένας ρόλος τόσο ελκυστικός όσο αυτός της Τσέλσι θα μπορούσε να ακολουθήσει μετά. Ανυπομονώ για να γνωρίσω όλους τους ανθρώπους του συλλόγου, αλλά και για την καθημερινή πρόκληση της διεκδίκησης της Πρέμιερ Λιγκ. Στόχος μου είναι να φέρω επιτυχίες, ανάλογες με αυτές που βίωσα στην Ιταλία. Είμαι χαρούμενος που η ανακοίνωση ήρθε τώρα, προκειμένου να σταματήσουν οι φήμες και τα σενάρια. Θα μείνω προσηλωμένος στην εθνική και θα μιλήσουμε για την Τσέλσι μετά το Euro», είπε στις πρώτες του δηλώσεις ο Κόντε.

Ο άλλοτε τεχνικός της Γιουβέντους είναι ο πέμπτος Ιταλός στην ιστορία, που αναλαμβάνει την Τσέλσι, μετά τους Βιάλι, Ρανιέρι, Αντσελότι και Ντι Ματέο.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected