Κατηγορίες
Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδος

Κύπελλο Ερασιτεχνών (Προημιτελικά) Ιάλυσος – Ηρόδοτος 2-1

ac988bbcc3e77e307b6f22af54622849_XLΠολύ κοντά στο… όνειρο της πρόκρισης στα ημιτελικά έφτασε ο Ηρόδοτος, αλλά ο έμπειρος Ιάλυσος έκανε την ανατροπή και πήρε την πρόκριση όπου θα αντιμετωπίσει στη Ρόδο την Τριγλία Ραφήνας (20/3).

Ο Ηρόδοτος μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση έχοντας την πρώτη καλή ευκαιρία στο παιχνίδι μόλις στο 5′ με τον Ζαφείρη να σουτάρει, όμως η προσπάθεια του αποκρούστηκε από τον Λουτριώτη.

Ο Ιάλυσος απάντησε στις ευκαιρίες ένα λεπτό αργότερα με τον Σπάρταλη να μην μπορεί να στείλει την μπάλα στα δίχτυα από πλεονεκτική θέση. Στο 26΄οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι μετά από σέντρα-σουτ του Σταυλά και αφού δεν κατάφεραν σε αυτό το σημείο να σκοράρουν ο Ηρόδοτος πήρε ξανά τα ηνία του παιχνιδιού και ευτύχησε να προηγηθεί στο σκορ με ένα πολύ όμορφο γκολ που πέτυχε ο Γενιτσαρίδης στο 39′ με γυριστό μετά από κόρνερ του Μωραΐτη.

Στο δεύτερο μέρος ο Ιάλυσος είχε την υπεροχή και κατάφερε να κάνει την ισοφάριση με τον Μαθιό στο 75′. Σαν να μην έφτανε αυτό για την ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού ακολούθησε και δεύτερο γκολ για τους Ροδίτες με κεφαλιά του Σταυλά μετά από σουτ Πλύγκου. Στα τελευταία λεπτά  ο Ηρόδοτος πίεσε για την ισοφάριση χωρίς αποτέλεσμα και το 2-1 έμελλε να είναι το τελικό σκορ.

Συνθέσεις

Ιάλυσος: Λουτριώτης, Χειμωνέτος, Σταυλάς, Αθανασίου Π., Χειμωνέτος (60′ Λύρας), Μαρίνου (73′ Πλύγκος), Ρεκλείτης, Σπάρταλης, Μαθιός (82′ Σαχίνης), Κοκκίνης, Αθανασίου Α.

Ηρόδοτος: Μήτρου, Πρωτογεράκης, Μπαλάφας, Γενισταρίδης (81′ Μαυρομάτης), Χαρίτος, Ζαφείρης Α., Συσκάκης, Ιβάνοφ (81′ Μεταξάκης), Μωραΐτης, Προβυδάκης (67′ Μαυρίδης), Χατζηβασίλης

prismanews.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected