Κατηγορίες
Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδος

Κύπελλο Ερασιτεχνών (Προημιτελικά) Πύδνα Κίτρους – Κρόνος Αργυράδων 3-0

DSC05031Εύκολα η Πύδνα Κίτρους πήρε την πρόκριση στους 4 του κυπέλλου ερασιτεχνών Ελλάδος, κερδίζοντας 3-0 τον Κρόνο Αργυράδων Κέρκυρας.

Οι γηπεδούχοι αποδίδοντας κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο πήραν αυτό που ήθελαν απέναντι σε μια ομάδα που έδειξε καλά στοιχεία, αποδείχθηκε όμως “λίηγ” απέναντι στο σύνολο του Αποστόλη Στύλου.

Η ομάδα της Πιερίας μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και πίεσε ψηλά για να πετύχει πρώτη γκολ.

Στο 18΄ο Πετρουζέλης αρχικά σούταρε δυνατά από καλό σημείο μέσα στην περιοχή με το αριστερό για να καταλήξει η μπάλα και στη συνέχεια στο 20΄ο Παυλίδης πήρε την πάσα από τον Σαβελίδη, απέφυγε 2 αντιπάλους του και σούταρε δυνατά για να βγάλει ο Ζάχος.

Στο ημίωρο ο Κρόνος έμεινε με 10 παίκτες με τον προκλητικό Ιωάννα να δέχεται πολύ σωστά τη 2η κίτρινη του διαιτητή Μίσσα και να οδεύει προς τα αποδυτήρια.

Στο 2ο μέρος οι φιλοξενούμενοι έχασαν μια καλή ευκαιρία να μπούν μπροστά στο σκορ με τον Αλυσανδράτο να σώζει στο 53΄αρχικά την εστία του και στη συνέχεια ο Χοτζιά από θέση οφ-σάιντ να σκοράρει αλλά το γκολ του σωστά να ακυρώνεται.

Η Πύδνα …ισοφάρισε τις ευκαιρίες άμεσα όταν στο 55΄ο Κόλλα έβγαλε ωραία στρωτή σέντρα από δεξιά, ο Κυπαρίσσης βγήκε στην πορεία της μπάλας και πλάσαρε για να αποκρούσει δύσκολα ο Ζάχος.

Στο 69΄η Πύδνα “ξεκλείδωσε” την άμυνα του Κρόνου μετά απο ωραία πάσα του Κυπαρίσση στον Μακράκη που με διπλή προσπάθεια έγραψε το 1-0 για την ομάδα του.

Στο 73΄νέα σέντρα στον Μακράκη ο Κυπαρίσσης με τη μπάλα να περνάει απο μπροστά του και να μην μπορεί να τη βρει και να τελειώσει τη φάση.

Στο 87΄ο Μακράκης και πάλι σούταρε δυνατά και πραγματοποίησε το 2-0 εφνιδιάζοντας τον Ζάχο που δεν περίμενε το σουτ του Κατερινιώτη επιθετικού.

Ο Πετρουζέλης στο 90΄έγραψε το τελικό 3-0 για την ομάδα του με όμορφη λόμπα πάνω απο τον τερματοφύλακα του Κρόνου.

Αξίζει να αναφερθεί πως στην περιοχή της Πιερίας ταξίδεψαν 150 περίπου ηρωϊκοίφίλοι της φιλοξενούμενης ομάδας.

 

Συνθέσεις

Πύδνα Κίτρους (Αποστόλης Στύλος): Αλύσανδράτος, Κόλλα, Ραπτόπουλος, Δημητρίου, Κωτσιόπουλος, Πετρουζέλλης, Παυλίδης (68΄Καραγκούνης), Δήμας, Κυπαρίσσης, Σαβελίδης (59΄Μακράκης), Καμπλιώνης (80΄Χάμος)

Κρόνος Αργυράδων (Γιάννης Καλούδης): Ζάχος, Γραμμένος (82΄Σάγιας Μ.), Ανυφαντής, Πετρογιαννης, Γραικός, Στρατηγός, Χοτζια, Κονισπολιάτης, Μυριλλάς (62΄Κουλούρης), Ιωάννας, Βλάσσης (86΄Καραΐσαρης)

pieriasport.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected