Ποδόσφαιρο Κόσμος

Μείωσε στους πέντε βαθμούς η Τόττεναμ! (vid)

_89300527_alliΠαίζοντας σαν πραγματική διεκδικήτρια του τίτλου, η Τότεναμ πέρασε σαν… σίφουνας από το «Μπριτάνια» (4-0 τη Στόουκ) και μείωσε στο -5 τη διαφορά της από τη Λέστερ! Τρομεροί οι Κέιν και Άλι!

Η εντυπωσιακή Τότεναμ έκανε… πάρτι απέναντι στη Στόουκ και επικρατώντας των «πότερς» 4-0 στο «Μπριτάνια», μείωσε τη διαφορά της από την κορυφή της Premier League και τη Λέστερ στο -5, τέσσερις αγωνιστικές πριν το συγκλονιστικό φινάλε στην Αγγλία!

Τα «σπιρούνια» ήταν, πραγματικά… καυτά, ειδικά οι Χάρι Κέιν και Ντέλε Άλι, που πέτυχαν από δύο γκολ, και κατάφεραν να εκμεταλλευτούν… στην εντέλεια την ισοπαλία των «αλεπούδων» με τη Γουέστ Χαμ.

Ο Άγγλος στράικερ άνοιξε το σκορ με τρομερό σουτ (και… καμπόσα φάλτσα) από αριστερά, μόλις εννέα λεπτά μετά το πρώτο σφύριγμα, αλλά τα υπόλοιπα τρία γκολ μπήκαν στο τελευταίο 25λεπτο -και αφού ο Έρικσεν τράνταξε το δοκάρι του Γκίβεν στο 42’. Ο Ντέλε Άλι πλάσαρε ιδανικά στο 67’ για το 2-0, ενώ τρία λεπτά αργότερα είχε ΚΑΙ αυτός δοκάρι, για να… τελειώσει τη δουλειά ο Κέιν, ένα λεπτά μετά. Στο 71’, πήρε την πάσα του Λαμέλα και έγραψε το 3-0, φτάνοντας τα 24 γκολ στη φετινή Premier League, για να… ζηλέψει, όμως, ο Άλι, πετυχαίνοντας και αυτός δύο γκολ και διαμορφώνοντας το τελικό 4-0.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected