Κατηγορίες
K20 - K17 - K15 - Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΑΕ Αλεξάνδρειας – Βέροια Κ20 2-1 (photos)

Πολύ ενδιαφέρουσα φιλική αναμέτρηση στο ΔΑΚ Αλεξάνδρειας, με την ΑΕΑ να υποδέχεται την Κ20 της Βέροιας, του πρώην προπονητή των “πρασίνων”, Τόλη Τερζή.

Η “Βασίλισσα”, που μία αγωνιστική πριν το τέλος βρίσκεται στη 10η θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος Υποδομής της Super League, ήταν καλύτερη στο πρώτο 45λεπτο όπου και προηγήθηκε με τον Παπαγεωργίου στο 18ο λεπτό.

Στο δεύτερο όμως οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοση τους και έφτασαν στην ανατροπή, χάρη σε τέρματα των Παναγιώτη Κούκλα (48′) και Αποστόλη Λίτσι (58′). Η ομάδα του Κυριάκου Καρασαββίδη, με την οποία αγωνίστηκε και ο υπό δοκιμή Γιάννης Γκιουλέκας, θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Αναγέννηση Χαλκηδόνας τη Μεγάλη Τετάρτη 27/4, συνεχίζοντας τις φιλικές αναμετρήσεις στο διάστημα αυτό.

Συνθέσεις

ΑΕ Αλεξάνδρειας : Γκατζούφας, Κούκλας Π., Κούκλας Α., Νικολόπουλος Γ. (Γκιουλέκας), Μπόσκος, Τσιρίδης (Ζωγράφος), Παπακωνσταντίνου (Γρηγοριάδης), Μπακιρτζής (Ιορδανόπουλος), Τζιλόπουλος, Αναστάσης, Λέκκας (Λίτσι)

Βέροια Κ20 : Αργυρόπουλος Δ., Δημητριάδης, Τσιότρας, Αργυρόπουλος Β., Τσιούχας, Παπαγεωργίου, Μούδιος, Αμαραντίδης, Παπουτσίδης, Λαζόπουλος, Νικολαΐδης. Αγωνίστηκαν και οι Αποστολίδης, Σαφαρίκας, Ζιγκερίδης, Στυλίδης, Τσουλχάι, Ιακωβίδης

*ευχαριστούμε θερμά το alexandriamou.gr για την ευγενική παραχώρηση των φωτογραφιών

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected