Α ΕΠΣ Ημαθίας

Φιλικό ενόψει μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική – Μακεδονικός vs ΦΑΣ Νάουσα 2-0

20160309_150539 DSCN0129

Το πρώτο δυνατό φιλικό ενόψει των μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική πραγματοποίησαν σήμερα (23/4) Μακεδονικός και ΦΑΣ Νάουσα.

Αμφότερες οι ομάδες κατέκτησαν το πρωτάθλημα στις Ενώσεις τους και εκ των πραγμάτων το σημερινό ματς θα αποτελούσε δυνατό τεστ, 22 ημέρες πριν την έναρξη των αγώνων διαβάθμισης για την άνοδο στη Γ Εθνική. Η ομάδα του Γιώργου Αβραμίδη επικράτησε με 2-0, χάρη σε δύο τέρματα στο 72′ και στο 86′ κόντρα στους “κυανόλευκους” από την Ημαθία, που πραγματοποίησαν καλή εμφάνιση.

Το πρώτο μέρος ήταν μέτριο ποιοτικά και πέρα από ένα καλό σουτ του Πατατούκα στο 1ο λεπτό και του Παπαποστόλου στο 12′ δεν σημειώθηκαν ιδιαίτερες συγκινήσεις. Οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή της μπάλας στο πρώτο 20λεπτο, στη συνέχεια όμως οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν στροφές και πήραν με τη σειρά τους τα ηνία του αγώνα.

Στο δεύτερο 45λεπτο, οι δύο προπονητές πραγματοποίησαν πολλές αλλαγές, ενώ ο Βαγγέλης Ντίσιος από πλευράς ΦΑΣ (στο δεύτερο παιχνίδι το διάστημα που βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας) επέλεξε να αφήσει στον πάγκο τους Ουέλινγκτον, Αβραμόπουλο και Μουρίκι.

Επόμενο φιλικό για τους φιλοξενούμενους κατά πάσα πιθανότητα τη Μεγάλη Τετάρτη, χωρίς όμως να έχει επιβεβαιωθεί ο αντίπαλος καθώς δύσκολα να διεξαχθεί το φιλικό με την ΠΑΕ Βέροια, όπως γράφτηκε ευρέως τις τελευταίες ημέρες.

H σύνθεση του ΦΑΣ Νάουσα :

Ιωακειμίδης, Μουσικάκης, Ηλιάδης, Παπατάνος, Περηφανόπουλος, Ζούρκος, Λαμπριανίδης, Πατατούκας, Βλαχοδήμος Α., Καφές, Συμπεθέρης. Αγωνίστηκαν στο δεύτερο μέρος και οι Ουέλινγκτον, Αβραμόπουλος, Μουρίκι, Τασιώνας, Παντζαρτζίδης, Δίντσης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected